Automatic Car Phone Holder Vention KCEH0 with Clip Gray

Vention
Tootekood: KCEH0
Hind
11.40 €

Automaatne auto ventilaatorimount telefonidele Ventionilt

Ventioni auto ventilaatorimount paistab silma oma kompaktse suuruse poolest, mis on oluline eelis neile, kes hindavad kompaktseid ja praktilisi lahendusi. See mahub kergesti auto kindalaeka, võttes vähe ruumi ja olles alati käepärast, kui seda vajate. Lisaks ei blokeeri see ventilatsiooni grilli, võimaldades takistamatut õhuvoogu auto salongis.

Mounti stabiilsus ja turvalisus

Ei ole midagi hullemat kui mount, mis laseb teie telefonil sõidu ajal välja kukkuda. Ventioni mount on loodud maksimaalse stabiilsuse tagamiseks. Ükskõik, kas sõidate ebaühtlastel teedel või teete kiireid pöördeid, võite olla kindel, et teie telefon jääb kindlalt paika.

Universaalsus

Mounti funktsionaalsuse võti on selle võime kohanduda erinevate telefonimudelitega. Tänu reguleeritavale käe laiusele sobib see mount kergesti paljude nutitelefonide mudelitega, nii väikeste kui ka suurematega. See tähendab, et kasutajad ei pea muretsema ühilduvuse pärast, kui nad oma telefone vahetavad.

Kuuljoint pöid - paindlik paigutamine

Ventioni mounti kuuljoint pöid muudab selle probleemi minevikuks. Võime mounti pöörata ja paigutada igas suunas võimaldab täiuslikku joondamist juhi vaatejoonega, tagades mugavuse ja ohutuse.

Laadimine kasutamise ajal

Navigeerimise kasutamine või muusika kuulamine autos võib kiiresti tühjendada teie telefoni aku. Õnneks on Ventioni mountil sisseehitatud lõige USB-C pordi jaoks. See võimaldab lihtsat laadimist, isegi kui telefon on juba mountis, tagades, et teie nutitelefon on alati laetud ja valmis kasutamiseks.

BrändVention
mudelKCEH0
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
14 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.