Backseat tablet car mount Baseus JoyRide Pro (black)

Baseus
Tootekood: SUTQ000001
Hind
17.90 €

Baseus JoyRide Pro tahvelarvuti hoidja auto tagaistmel (must)

Kas teie laps armastab sõidu ajal filme vaadata? Või eelistab ta mängida mobiilmänge? Baseus JoyRide Pro tahvelarvuti hoidja võimaldab tal käed vabaks jätta ja tagab rohkem mugavust! Tänu hoolikalt läbi mõeldud disainile saate selle stabiilselt kinnitada auto peatoele. Samuti on võimalik seda kokku klappida ja lahti klappida ning pöörata 360°. Aksessuaar suudab taluda kuni 1 kg koormust ning on ühilduv nii tahvelarvutite kui ka nutitelefonidega.

Erinevad reguleerimisvõimalused

Hoidjal on spetsiaalne riba, mis võimaldab sellel sujuvalt sisse ja välja libiseda. Nii saab teie reisija tahvelarvutit peatoe lähedale paigutada või näiteks enda poole liigutada. Samuti on aksessuaari lihtne kokku klappida, mis muudab selle ladustamise lihtsaks - kokku klappides võtab see autos palju vähem ruumi. Veelgi enam, sisseehitatud kuulpesa võimaldab teil hoidjal kinnitatud seadet pöörata 360°. Nii saate selle paigutada nii vertikaalselt kui ka horisontaalselt.

Lihtne paigaldamine

Tagage oma seadmetele vajalik stabiilsus. Toode on varustatud kahe konksuga, mis tagavad kindla haarde - ärge muretsege, et teie tahvelarvuti või telefon kõigub või kukub maha. Aksessuari on samuti väga lihtne paigaldada ja see sobib ideaalselt peatoele, mille laius on 47 mm kuni 162 mm. See teeb sellest ideaalse igasuguste sõidukite jaoks - alates sedaanidest kuni maasturiteni. Lisaks kaitsevad spetsiaalsed silikoonpadjad nii seadet kui ka autot kahjustuste eest.

Laialdane ühilduvus

Hoidja suudab taluda kuni 1 kg koormust - see sobib hästi nii nutitelefonide kui ka tahvelarvutite jaoks. See võimaldab tagaistme reisijatel mugavalt filme vaadata või isegi mänge mängida - kõik, mida nad peavad tegema, on asetada oma valitud seade sellele ja võtta padjad kätesse. Aksessuaari täiendav eelis on spetsiaalne lõige, mis võimaldab teil oma telefoni või näiteks iPadi laadimiseks ühendada sõidu ajal.

BrändBaseus
NimiJoyRide Pro seeria auto tagaistme hoidja
mudel SUTQ000001
VärvMust
MaterjalAlumiiniumisulami + ABS
Max. kandevõimeLigikaudu 1 kg
KaalLigikaudu 320 g
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
1202 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.