Baseus gravitational Car Phone Holder Lite to Ventilation Grid (black)

Baseus
Tootekood: SUWX010001
Hind
9.50 €

Baseus gravitatsiooniline õhuavade hoidja auto grillile

Lihtsusta navigeerimist ja hoia oma telefon alati käeulatuses autos. Baseus gravitatsiooniline hoidja annab sinu nutitelefonile vajaliku stabiilsuse ja on äärmiselt mugav kasutada. See eristub ka kompaktse suuruse poolest. Erakordselt disainitud hoidja võimaldab sul tarvikut sujuvalt grillile paigaldada ning kuulliigend võimaldab seda pöörata 360°. Hoidja on ühilduv nutitelefonidega, mille diagonaal on 5.4-6.7″.

Võrratu stabiilsus

Tänu hoolikalt läbimõeldud disainile suudab hoidja tagada nutitelefoni vajaliku stabiilsuse. Tarvik pakub seadmele lausa 6 tugipunkti ja on varustatud pehmete silikoonpadjanditega, mis tagavad täiendava kaitse sinu nutitelefonile ning hoiavad selle kindlalt paigal. Unusta ebameeldiv kriuksumine! Sa ei pea muretsema ka löökide pärast - hoidja hoiab sinu telefoni stabiilsena isegi ebatasastel teedel ja kiiruspiirangute juures.

Mugav paigaldamine

Hoidja on varustatud spetsiaalselt disainitud kinnitusega, mis võimaldab sul selle kiiresti ja stabiilselt auto grillile paigaldada. Samuti on sellel uuenduslikud klambrid, mis pöörlevad 0-45°. Kui asetad oma telefoni sellele, kohandub see automaatselt selle kujuga ja kui eemaldad selle, naaseb see algsesse asendisse. Kõik see toob kaasa uskumatult mugava tarvikute kasutamise - saad seda hõlpsasti ühe käega kasutada.

Kompaktne suurus

See praktiline hoidja on äärmiselt kerge ja kompaktne - suuruselt sarnaneb see tavalise süütajaga. See tähendab, et see on umbes 80% väiksem kui selle tüübi standardtarvikud! Seetõttu ei takista see auto õhuavade avasid ja vältida telefoni ülekuumenemist. Oluline on, et hoolimata oma väikesest suurusest on hoidja ühilduv paljude nutitelefonide mudelitega, mille diagonaal on 5.4″ kuni 6.7″.

Kooskõlas sinu vajadustega

Integreeritud kuulliigend võimaldab hoidjal pöörata 360°. Seega saad selle paigutada täpselt nii, nagu soovid - vertikaalselt või horisontaalselt, näiteks. Mis veelgi enam, sa ei pea oma telefoni ümbrisest välja võtma, et tarvikut kasutada - spetsiaalselt disainitud klambrid annavad sellele vajaliku stabiilsuse. Lisaks võimaldavad õigetes kohtades asuvad augud mugavalt laadida oma nutitelefoni sõidu ajal ja tagavad tõhusa soojuse hajutamise.

BrändBaseus
NimiStabiilne gravitatsiooniline auto hoidja Lite (õhuavade versioon)
mudelSUWX010001
VärvMust
MaterjalABS + silikoon
PaigalduskohtAuto õhuavadele (hoidja ei sobi ümmargustele avadele või unikaalselt kujundatud avadele)
ÜhilduvusNutitelefonid 5.4-6.7″
Mõõtmed33x98mm
Paigaldus pikkus95mm
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
2437 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.