Baseus Metal Age Gravity Car Mount (CD Version) Silver

Baseus
Tootekood: SUYL-J0S
Hind
10.35 €

Kestvam kui ükski teine

Uus Baseus hoidja tänu oma metallkonstruktsioonile tagab üle keskmise tugevuse ja usaldusväärsuse. Lisaks on seadme värvimisprotsess teostatud samamoodi nagu Mac seadmed on värvitud. See tagab kõrge vastupidavuse kriimustustele ja värvi tuhmumisele. Tagage kvaliteet ja usaldusväärsus aastateks.

Stabiilsus ja täpsus

Mehaaniline ratas on töö ajal äärmiselt täpne. Tänu oma metallkonstruktsioonile on see kulumiskindel. Töö ajal tagab see käepideme vaikuse ja stabiilsuse paremini kui kunagi varem.

Kolmnurkne kaitse

Seade, tänu oma tugevale kolmekordsele käepidemele, tagab stabiilsuse ja vibratsiooni puudumise isegi kõige konarlikumatel teedel. Gravitatsiooniklamber võimaldab teil käepidet ühe käega kasutada. Pange telefon alla ja vaadake, kuidas seade kaitseb teie nutitelefoni gravitatsiooni all. Tunne mugavust ja ohutust usaldusväärse Baseus hoidjaga.

Kaks korda kaitset

Seade on ohutu nii telefoni kui ka auto jaoks. Parendatud, veel õhem silikoonpadjad tagavad, et telefon ei kriimustu isegi siis, kui see on asetatud hoidjasse ilma kaitsekorpusesse. Lisaks tagab kvaliteetne silikoon stabiilse libisemisvastase haarde. Lõpetage muretsemine kriimustuste pärast, mis on põhjustatud kaitsekorpuse puudumisest.

Hästi läbi mõeldud lahendused

Seadme käepidemed on väikesed ja paigutatud kohtadesse, mis ei blokeeri nutitelefoni külg nuppe. Lisaks on alumine terminal disainitud nii, et saaksite oma telefoni hõlpsasti laadijaga ühendada. Lihtsad ja funktsionaalsed lahendused suurendavad mugavust sõitmisel. Lisaks võimaldab CD pesa kinnitus hoidjat kasutada nendes autodes, kus hoidjat ei ole võimalik kinnitada võrku või klaasi.

TootjaBaseus
mudelMetal Age Gravity Car Mount (CD versioon)
Toote koodSUYL-J0S
Materjalalumiinium, ABS
Hoidmise tüüpCD pesa
ÜhilduvusSeadmed laius 65-90 mm
VärvHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
349 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.