Baseus Metal Age II Vent Holder to ventilation grid (silver)

Baseus
Tootekood: SUJS000012
Hind
12.65 €

Baseus Metal Age II autohoidja ventilatsioonivõre jaoks (hõbe)

Varusta end praktilise autohoidjaga, mis aitab sul reisida ohutult ja mugavalt. Autohoidja Baseus Metal Age II on ühilduv nutitelefonidega, mille ekraani suurus on 4.7 - 6.7 tolli, ja tagab nende stabiilse positsiooni kogu reisi vältel. Hoidjal on gravitatsioonisensor, tänu millele lukustuvad lõuad automaatselt telefoni, ning saad selle ühe käega alla panna. Toode ei kriimusta sinu nutitelefoni pinda ning kõrge kvaliteediga materjalid tagavad vastupidavuse ja kahjustustele vastupidavuse. Lisaks võimaldab spetsiaalne auk laadida telefoni sõidu ajal.

Ohutu ja mugav reisimine

Baseus Metal Age II muudab autoga reisimise ohutumaks ja mugavamaks. Automaatne klamber võimaldab hoidjat ühe käega kasutada, nii et juht saab keskenduda sõitmisele. Tugevdatud klamber ja kolmnurkne disain tagavad kindla haarde ja hoiavad telefoni stabiilsena isegi auklikel teedel. Lisaks ei genereeri hoidja mingeid helisid ning lõuad töötavad sujuvalt ega jää kinni.

Kõrge kvaliteediga materjalid

Baseus Metal Age II ventilatsioonivõre autohoidja eristub oma täiustatud kuju ja kõrgtehnoloogiliste materjalide kasutamise poolest. Metallkonstruktsioon suurendab toote vastupidavust ja kahjustustele vastupidavust, samas kui silikoonviimistlus lõuadel takistab nutitelefoni võimalikke kriimustusi. Hoidja on samuti ohutu auto pinnale ning terashaar tagab maksimaalse stabiilsuse, et telefon ei kõiguks ega muudaks oma positsiooni reisimise ajal.

Laialdane ühilduvus

Baseus ventilatsioonivõre autohoidja on ühilduv nutitelefonidega, mille ekraani suurus on 4.7 - 6.7 tolli, seega sobib see enamiku populaarsete telefonimudelitega. Sa saad selle kinnitada ventilatsioonivõre külge terashooki abil, mis on laste mäng ja ei võta palju aega. Nii lihtsustad mugavat telefoni kasutamist, piiramata oma nähtavust.

Kaasaegne disain

Küsimus, kas hoidja sobib hästi sinu auto interjööriga? Pole muret. Toode on iseloomustatud kaasaegse disainiga, seega võib see olla stiilne lisand sinu autole. Hoidja kompaktne vorm ei piira nähtavust reisi ajal, samas kui matte viimistlus muudab selle elegantseks. Hoidjat müüakse neljas värvivariandis, nii et iga kasutaja leiab endale sobiva.

BrändBaseus
NimiBaseus Metal Age II autohoidja ventilatsioonivõre jaoks
MudelSUJS000012
MaterjalABS, alumiiniumisulami
VärvHõbe
KinnitusKinnitus ventilatsioonivõre külge
HoidmismeetodKlamber
Ühilduvad nutitelefonid4.7 - 6.7 tolli
Kaal80 g
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
35 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.