Baseus Stable Gravitational Car Phone Holder to Ventilation Grid (black)

Baseus
Tootekood: SUWX020001
Hind
9.05 €

Baseus Stable gravitatsiooniga autohoidja õhuavadeks (must)

Kasutage mugavalt oma navigeerimist ja hoidke oma telefon alati käeulatuses reisimise ajal. Baseus Stable gravitatsiooniga hoidja restile tagab teie seadme stabiilsuse ja on väga mugav kasutada. See on loodud vastupidavatest materjalidest ja varustatud kvaliteetse mehhanismiga, mis tagab usaldusväärse töö. Toode on ühilduv nutitelefonidega, mille diagonaal on 5.4-6.7″.

Ükski stabiilsus

Hoidja on loodud, et tagada teie nutitelefonile vajalik stabiilsus. See on varustatud ka pehmete silikoonpadjanditega, mis tagavad veelgi turvalisema hoidmise ja löögikindluse. Te ei pea enam muretsema, et teie telefon kukub ja saab kahjustada! Baseus ei lase end häirida isegi kiirusetõusudest, konarlikest teedest või äkilistest pidurdamistest.

Kasutajasõbralik

Nüüd saate mugavalt oma telefoni igal ajal haarata. Saate hoidjat ühe käega hõlpsasti kasutada - kui asetate oma nutitelefoni sellesse, klammerdub see automaatselt kinni, ja kui eemaldate selle, naaseb see algsesse asendisse. Aksessuaar kasutab suurepärast kvaliteedimehhanismi, mis tagab sujuva ja usaldusväärse töö isegi pärast pikka aega. Unustage ebameeldiv kriuksumine!

Veelgi rohkem mugavusi

Aksessuaar sobib ideaalselt telefonidele, mille diagonaal on 5.4-6.7″. Mis veelgi parem, te ei pea nutitelefoni ümbrisest eemaldama (kuni 12mm), et seda kasutada! Hoidja on samuti väga lihtne paigaldada ja varustatud tugeva konksuga, et tagada stabiilsus. Samal ajal on toode piisavalt väike, et see ei takistaks teie auto resti. Lisaks võimaldab sisseehitatud kuulfikseerimine teil aksessuaari paigutada erinevatesse nurkadesse ning spetsiaalne lõige võimaldab teil hõlpsasti laadida oma telefoni sõidu ajal.

BrändBaseus
NimiStable seeria gravitatsiooniline autohoidja õhuavadele (õhuava versioon)
MudelSUWX020001
VärvMust
MaterjalABS + PC
Mõõtmed42x87x80mm
ÜhilduvusNutitelefonid, mille diagonaal on 5.4-6.7″
Ventilatsiooni resti tüüpSirged ventilatsiooni restid (toode ei sobi ümmarguste restide ja mittestandardsete kujuga restide jaoks)
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
3032 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.