Baseus Steel Cannon 2 Car holder to Ventilation Grid (black)

Baseus
Tootekood: SUGP000001
Hind
8.65 €

Baseus Steel Cannon 2 klambriga autohoidik grillele (must)

Baseus Steel Cannon 2 klambriga autohoidik grillele tagab teie telefoni stabiilse ja turvalise haarde. Selle abil saate mugavalt kasutada navigeerimist või kuulata oma lemmiklaule sõidu ajal. Hoidiku 360° pööramise võimalus annab teile maksimaalse vabaduse, lisaks on toode ühilduv telefonidega, mille diagonaal on 5.4 - 6.7 tolli.

Ükskõikne stabiilsus

Steel Cannon 2 eristub oma äärmiselt tugeva konstruktsiooni poolest, ning kahekordne vedru, mis on peidetud selle sisse, tagab telefoni kindla hoidmise. Augud, aeglustustõkked, äkilised pidurid või kivine maastik - teie nutitelefon on isegi äärmuslikel sõidutingimustel turvaline. Oluline on, et hoidik on ühilduv horisontaalsete ja vertikaalsete õhuavadega.

Suurepärane kasutusmugavus

Hoidik on äärmiselt vaikne, mis on lisaväärtus. Toode ei genereeri häirivaid helisid, seega võite unustada krõbina ja hõõrdumise. Klambrite sisepind on kaetud silikoonist sisetükkidega, mis tagavad teie nutitelefoni täieliku ohutuse ja kaitse kriimustuste eest. Teine eelis on kompaktne suurus - hoidik võtab palju vähem ruumi kui tavalised hoidikud ja ei takista õhuavasid.

Kohandatud teie vajadustele

Selle tootega suurendate oma mugavust reisimisel ja tagate mugava ühe käega telefoni kasutamise. Saate oma telefoni kinnitada nii vertikaalselt kui ka horisontaalselt, lisaks on võimalik ekraani asendit reguleerida 8 kraadi. Toode on ühilduv nutitelefonidega, mille diagonaal on 5.4 kuni 6.7 tolli, seega sobib see hästi paljude populaarsete telefonimudelitega.

TootjaBaseus
mudelSUGP000001
MaterjalABS + silikoon
Hoide tüüpKlammerdumine
KinnitusVentilatsiooni grillele
ÜhilduvusTelefonid 5.4 - 6.7"
VärvMust
Mõõtmed70 x 22 x 56 mm
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
324 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.