Baseus Steel Cannon Clamp Holder to Ventilation Grid (Silver)

Baseus
Tootekood: SUGP-0S
Hind
5.95 €

Baseus autohoidja - mugav ja ohutu reis telefoniga

Baseus autohoidja ventilatsioonivõre jaoks tagab teie telefoni stabiilse ja turvalise kinnituse. Selle abil saate mugavalt kasutada navigeerimist või kuulata oma lemmiklaule sõidu ajal. Kinnitus, mis pöörleb 360°, annab teile vajaliku vabaduse ja selle laiusreguleerimine 55-84 mm tagab ühilduvuse enamikku nutitelefonidega.

 Tugev klamber

Baseus hoidja eristub oma robustse ja vastupidava konstruktsiooniga. Selle sees peidetud terasvedru tagab tugeva kinnituse telefonile. Löögid, aeglustuspiirded, äkilised pidurdused, kivine maastik - isegi kõige ebatasasemal teel sõites ei ole teie nutitelefon ohus välja kukkuda.

 Kindel haare

Uus topeltterasest klamber silikoonkattega tagab, et hoidja on kindlalt paigal ja ei kuku välja. See on ühilduv enamik auto ventilatsioonivõredega - see töötab kindlasti hästi ka teie autos.

 Vaikne ja rahulik reis

Hoidja on äärmiselt vaikne, mis on lisaväärtus. Selle helitase on umbes 0 dB - nii et unustate kiiresti tüütud krigisevad ja kriuksuvad helid. Baseus tagab teile rahuliku ja mugava reisi, millest olete unistanud.

 Universaalne hoidja, mida vajate

Telefoni asetamine hoidjasse on väga lihtne. Kõik, mida peate tegema, on see ühe käega oma kohale panna. Tugev klamber hoiab selle stabiilsena. Klamber on ühilduv enamik nutitelefonimudelitega - saate selle laiust reguleerida 5,5 cm kuni isegi 8,4 cm. Olgu teil suur Android telefon või väike iPhone, saate selle mugavalt ja ohutult autos hoida.

TootjaBaseus
mudelSteel Cannon Air Outlet Car Mount Black
KoodSUGP-0S
MaterjalPlastik, alumiinium
VärvHõbe
Väljundvool3A / 5A | 2.4A | 2.1A
ÜhendusTyp C | IP | Micro
Pikkus1m
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
200 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.