Car Dashboard Holder Joyroom JR-ZS245 with Qi Inductive Charger (Black)

Joyroom
Tootekood: JR-ZS245DASHBOARD
Hind
22.45 €

Joyroom JR-ZS245 auto armatuurlaudade hoidja Qi induktiivse laadijaga (must)

Joyroom JR-ZS245 hoidja võimaldab mitte ainult mugavalt kasutada teie navigeerimist, vaid ka laadida teie nutitelefoni juhtmevabalt. Selle väljundvõimsus ulatub 15W-ni ja LED-taustvalgustus annab sellele stiilse välimuse. See võimaldab 360° reguleerimist, nii et saate nutitelefoni asendit vastavalt oma vajadustele kohandada. See sulgub automaatselt ja sellel on vabastamisnupp, mida kasutate hoidja avamiseks.

Laialdane ühilduvus

Joyroomi auto hoidja on ühilduv nutitelefonidega, mille ekraani suurus on vahemikus 4.7" kuni 5.8". See tähendab, et see sobib seadmetele nagu iPhone 8 või Samsung Galaxy S20. Veelgi enam, saate selle lihtsalt armatuurlaudale paigaldada ja spetsiaalne lukustusmehhanism tagab stabiilsuse ja turvalisuse.

Kasutusmugavus

Joyroom JR-ZS245 võimaldab teil juhtmevabalt laadida oma nutitelefoni 15W võimsusega. Veelgi enam, sellel on kaasaegne mehhanism, mis võimaldab hoidjal automaatselt avada. Kui soovite oma seadet hoidjast eemaldada, vajutage spetsiaalset nuppu. Lisaks ei mõjuta silikoonist, magnetilisest ja nahast ümbris laadimise kvaliteeti. Samuti saate seadme asendit reguleerida 360°.

TootjaJoyroom
mudelJR-ZS245
Värvmust
MaterjalABS + PC
Sisendpinge5V/2A, 9V/2A, 12V/2A
Väljundvõimsus5W/7.5W/10W/15W (max)
SisendportUSB-C
Sobib nutitelefonidele, mille ekraani diagonaal4.7-6.8"
Laadimisvahemik≤8mm
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
365 tk
Tellimine esindusse 6-10 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.