Car dashboard holder Joyroom JR-ZS350

Joyroom
Tootekood: JR-ZS350
Hind
13.95 €

Auto armatuurlaua hoidja Joyroom JR-ZS350

Tehke navigeerimine lihtsaks ja hoidke oma telefon käeulatuses autos. Joyroom JR-ZS350 hoidja tagab teie nutitelefonile ületamatu stabiilsuse ning erinevate reguleerimisvõimalustega saate selle hõlpsasti oma vajadustele kohandada. Saate selle kinnitada armatuurlauale spetsiaalse imemugavuse abil. Toode on varustatud ka magnetklambriga, mis võimaldab laadimiskaablit ühes kohas hoida ja aitab hoida teie sõiduki korras. Hoidja on ühilduv nutitelefonidega, mille diagonaal on 4-7″.

Joyroom/JR-ZS350/6

Teie vajadustele kohandatud

Hoidja on varustatud kvaliteetse imemugavusega, mis võimaldab selle stabiilset kinnitamist teie armatuurlauale. See eristub ka reguleeritava käe poolest, nii et saate selle asendit vastavalt oma vajadustele kohandada. Samuti on teil võimalus pöörata sellele asetatud nutitelefoni 360° ulatuses - saate selle hõlpsasti paigutada horisontaalselt või vertikaalselt!

Joyroom/JR-ZS350/5

Viimistletud igas detailis

Tänu hoolikalt läbi mõeldud disainile suudab hoidja pakkuda teie nutitelefonile usaldusväärset stabiilsust. Seadme paigutamine sellesse ei kõigu ning te ei pea muretsema selle välja kukkumise pärast - isegi kui sõidate künklikul teel või teete teravaid pöördeid. Aksessuaar sobib ideaalselt telefonidele, mille diagonaal on 4-7″, ja ei vaja nende eemaldamist ümbrisest.

Joyroom/JR-ZS350/1

BrändJoyroom
NimiAuto telefonihoidja
mudel JR-ZS350
MaterjalPC ABS akrüül
Kaal210 g
ÜhilduvusNutitelefonid, mille diagonaal on 4-7″
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
56 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.