Joyroom JR-ZS350 Hõbedane Auto Armatuurlaua Telefonihoidja

Joyroom
Tootekood: JR-ZS351
Hind
7.90 €

Joyroom JR-ZS350 (Hõbe) auto armatuurlaua hoidja.

JR-ZS350 on auto armatuurlaua hoidja, mis mahutab telefone suurusega 4.7 kuni 7 tolli. Selle kõige olulisemad omadused on kolm kätt, mis hoiavad teie telefoni kukkumast - kaks neist on all külgedel. Igaühel neist on kummist otsikud, mis kaitsevad telefoni libisemise ja kriimustuste eest. Hoidjat saab kasutada nii vertikaalselt kui ka horisontaalselt, et see sobiks teie vajadustega. Teine hoidja eelis on see, et see mahutab telefone erinevates ümbristes.

Joyroom/JR-ZS351/1

Stabiilne konstruktsioon

Hoidja on loodud vastupidavast materjalist, mis on polükarbonaadi ja ABS-plasti segu - see on iseloomulik kõrge vastupidavus kõrgetele ja madalatele temperatuuridele, samuti kõrge kõvadus, mis tagab, et sellest valmistatud tooted teenivad oma omanikke pikka aega.

Joyroom/JR-ZS351/6

Elegantne disain

Joyroom JR-ZS350 omaduseks on praktiline disain ja elegantne viimistlus, mis on loodud läikivate ja mattide plastpindade ning ümarate siledate paneelidega, millel on valge tootja logo. See hoidja sobib ideaalselt teie auto interjööri.

Joyroom/JR-ZS351/4

Mitmekesisus

JR-ZS350 auto hoidjal on võimalus sobida paljude telefonimudelitega. See mahutab seadmeid suurusega 4.7 kuni 7 tolli, mis on enamik praeguseid telefone.

Joyroom/JR-ZS351/9

Komplekti sisu

HoidjaKasutusjuhend
BrändJoyroom
mudelJR-ZS351
VärvHõbe
MaterjalPC ABS
Kaal100g
Mõõtmed65 x 45 x 28mm
Mahutab telefone4.7-7 tolli

Toote saadavus

Tartu
Tartu Raatuse ärikeskus
1 tk
NB! Tooteid on poodides vähem kui 5 tk, palume kohale tulles vajadusel eelnevalt kinnitada toote saadavust soovitud esinduses.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.