Car gravity holder LDNIO MG01 (black)

LDNIO
Tootekood: MG01BLACK
Hind
4.85 €

LDNIO MG01 auto gravitatsioonikinnitus (must).

Kaitske oma seadmeid LDNIO brändi gravitatsioonikinnitusega. Kinnitusklambrite lõuad pingutavad automaatselt teie seadme kaalu all, võimaldades ühe käega kasutamist. Telefoni asendit saab reguleerida 360 kraadi, ja kinnitusklambrid kohanduvad automaatselt telefoni laiusega. Reisige ilma muretsemata oma seadmete pärast!

Stabiilne paigutus

Innovatiivne "Y" kujuline gravitatsioonikonstruktsioon tagab veelgi suurema stabiilsuse sõitmisel isegi äärmiselt konarlikel teedel. Kinnitage kinnitus õhuavadest, kasutades sisseehitatud liugurit. Teie telefon ei piira teie nähtavust ega takista teie liikumisi.

Mõeldud disain

Mehaaniline konks tagaküljel tagab kindla ja stabiilse haarde, kui see on kinnitatud restile. Samal ajal ei kriimusta libisemisvastased kaitsesilikoonpadjad teie telefoni, pakkudes täielikku kaitset. Valmistatud alumiiniumisulamist ja ABS-st, on see garanteeritud kestma kauem.

Mugav telefoni käsitsemine

Kinnitusel on veel üks eelis - võimalus kasutada oma telefoni ühe käega. See võimaldab mugavalt ja ohutult kasutada navigeerimist, vastata sissetulevatele kõnedele jne. Kinnituse 360-kraadine reguleerimisvahemik võimaldab teil kaldenurka reguleerida või pöörata seda vasakule/paremale.

Kestvus

Toode on valmistatud teie mugavuse ja seadmete ohutuse silmas pidades. Lõikega laadimisport võimaldab mugavat kasutamist. Samal ajal on metallklambrid tugevad ja vastupidavad.

BrändLDNIO
NimiLDNIO MG01 auto gravitatsioonikinnitus
MudelMG01
VärvMust
Ühilduvus4.0'-6.5'
MaterjalABS + alumiiniumisulami
KinnituskohtRestile
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
3 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.