Car gravity holder LDNIO MG03 (black)

LDNIO
Tootekood: MG03
Hind
5.60 €

LDNIO MG03 auto gravitatsioonimontaaž (must).

Kaitske oma seadmeid korralikult ja tagage nende stabiilsus. Montaaži automaatsed külgklambrid kohanduvad telefonide laiusega. Montaaž eristub oma läbimõeldud disainiga, nii et te ei pea muretsema, et teie telefon välja kukub ja kahjustub. Reisige muretult oma seadmete pärast!

Stabiilsus

LDNIO kaubamärgi toode tagab teie telefoni ohutuse. Innovatiivne gravitatsiooniline disain nelinurkse struktuuriga pakub veelgi rohkem stabiilsust sõitmisel isegi äärmiselt auklikul teel. Hoidja katab suurema osa teie telefonist, mis tagab veelgi paremad tulemused.

Läbimõeldud disain

Toode on piisavalt väike, et see ei võtaks grilli peal liiga palju ruumi. Teiselt poolt tagab tagaküljel olev mehaaniline konks kindla ja stabiilse haarde, kui see on grilli külge kinnitatud. Lisaks ei blokeeri see juurdepääsu külgnuppudele.

Mugav telefonikasutus

Teine hoidja eelis on võimalus kasutada telefoni ühe käega. See võimaldab mugavalt ja ohutult kasutada navigeerimist, vastata sissetulevatele kõnedele jne. Hoidjal on 360-kraadine reguleerimisvahemik, mis võimaldab reguleerida kallutust või pöörata seda vasakule/paremale.

Kestlik

Toode on valmistatud teie mugavuse ja seadmete ohutuse silmas pidades. Lõikega laadimisport võimaldab mugavat kasutamist. Klambri kinnitused on tugevad ja vastupidavad. Hoidja teenib teid aastaid!

BrändLDNIO
NimiLDNIO MG03 auto gravitatsioonimontaaž
mudelMG03
VärvMust
Mõõdud11.5 x 7.5 cm
MaterjalABS
PaigalduskohtGrillile
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
39 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.