Car Grille Holder Joyroom JR-ZS246 with Qi Inductive Charger (Black)

Joyroom
Tootekood: JR-ZS246AIRVENT
Hind
26.70 €

Joyroom JR-ZS246 auto restihoidja Qi induktiivse laadijaga (must)

Joyroom JR-ZS246 hoidja võimaldab teil mugavalt kasutada oma navigeerimist reisimise ajal. Lisaks pakub see kiiret ja juhtmevaba laadimist 15W. Selle tulemusel taastab see teie nutitelefoni energia 2 korda kiiremini kui teised selle tüüpi tooted. Veelgi enam, see sulgub automaatselt ja LED-taustvalgustus annab sellele stiilse välimuse. See sobib nutitelefonidele, mille ekraani diagonaal on 4.7" kuni 6.8", ja spetsiaalne lukustusmehhanism tagab stabiilsuse ja ohutu kasutamise.

Ohutu laadimine

Hoidja täiustatud disain võimaldab tal automaatselt tuvastada nutitelefoni laadimisala. Lisaks on toode Qi sertifitseeritud ja sellel on kaitsed ülekuumenemise, ülepinge, ülelaadimise jne vastu, seega võite olla kindel ohutus kasutuses. See pole veel kõik! Kahekordne lukustusmehhanism tagab stabiilsuse - nüüd saate mureta navigeerida ebatasasel teel. Lisaks kaitseb silikoonviimistlus ventilatsiooni resti kriimustuste eest.

Laialdane ühilduvus

Kas muretsete, et hoidja ei tööta teie seadmega? Ära muretse! Joyroom JR-ZS246 sobib nutitelefonidele, mille ekraani diagonaal ei ületa vahemikku 4.7-6.8" ja paksus - 8 mm. Seega saate edukalt paigaldada nutitelefone selliste brändide nagu Samsung, Apple või Huawei.

Kasutusmugavus

Joyroom pakub kasutajale mugavust, mida te väärite. Hoidja on varustatud kaasaegse mehhanismiga, tänu millele avab hoidja automaatselt. Teisest küljest, kui soovite oma telefoni eemaldada, vajutage spetsiaalset nuppu. Lisaks on sellel LED-taustvalgustus, mis lihtsustab hoidja leidmist pimedas.

Komplektis

hoidja, ventilatsiooni resti klipp, USB-A kuni USB-C kaabel
TootjaJoyroom
mudelJR-ZS246
Värvmust
MaterjalABS + PC
Sisendpinge5V/2A, 9V/2A, 12V/2A
Väljundvõimsus5W/7.5W/10W/15W (max)
SisendportUSB-C
Sobib nutitelefonidele, mille ekraani diagonaal4.7-6.8"
Laadimisvahemik≤8mm
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
29 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.