Car Headrest Tablet Holder Joyroom JR-ZS203

Joyroom
Tootekood: JR-ZS369
Hind
16.20 €

Joyroom JR-ZS369 auto tahvelarvuti hoidja peatoe jaoks.

JR-ZS369 on autohoidja peatoe jaoks, mille abil saate rahulikult ja vaikuses reisida. Hoidja võimaldab kinnitada seadmeid vahemikus 4.7 kuni 12.9 tolli - see sobib nii väikese telefoni kui ka suure tahvelarvuti jaoks. Hoidja kinnitatakse esiiste peatoedesse, et tagaistujad saaksid oma seadmetel sisu vaadata. Hoidjal on pööratav käsi, mis võimaldab ees istuval inimesel mugavalt seadet kasutada, näiteks vahetada telesarja või multika osa. Kokkuvolditud hoidja paksus on umbes 10 cm, seega ei ole muret, et tagaistuja selle vastu lööb.

Joyroom/JR-ZS369/4

Suurepärane õhkkond

JR-ZS369 on loodud pakkuma maksimaalset mugavust kõigile auto reisijatele. Hoidja kinnitamine esiiste peatoedesse võimaldab tagaistujatel mugavalt vaadata sisu oma seadmetel. Olgu need siis täiskasvanud või lapsed, hoidja võimaldab luua meeldiva õhkkonna pikkade reiside ajal.

Joyroom/JR-ZS369/3

Pööratav käsi

JR-ZS369 hoidja oluline omadus on pööratav käsi. See võimaldab ees istuval inimesel mugavalt seadet kasutada. See on eriti kasulik, kui peate vahetama telesarja osa, peatuma kaardil või kohandama mängitavat sisu. Seadme paigutamine käeulatusse võimaldab ekraani vabalt kasutada, hoides samal ajal täielikku tähelepanu teele.

Joyroom/JR-ZS369/2

Ohutus

Ohutus ja mugavus on võtmeaspektid, mis tulevad samuti hoidja disainis esiplaanile. Selle kokkupandud kompaktsed mõõtmed, umbes 10 cm, elimineerivad kokkupõrke riski tagaistujate jaoks. See on eriti oluline äkiliste pidurdamiste või muude ootamatute olukordade korral teel.

Joyroom/JR-ZS369/1

Komplekti sisu

Auto hoidja
BrändJoyroom
mudelJR-ZS369
MaterjalABS PC alumiiniumisulami
Mõõtmed230 x 160 x 70mm
SertifikaatROHS
Ühildavad peatoed70-158mm
Ühildavad seadmed4.7-12.9 tolli
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
75 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.