Car holder Baseus Easy Control Clamp for grille / dashboard (black)

Baseus
Tootekood: SUYK000001
Hind
15.95 €

Baseus Easy Control Car Clamp

Naudi kahte erinevat viisi SUYK000001 hoidiku paigaldamiseks ja kohanda seda vastavalt oma vajadustele. Sa saad selle paigaldada armatuurlaudadele või ventilatsiooniavadele, et see ei segaks sinu sõitu. 360° pöörlemise võimalus muudab selle ideaalselt sobivaks sinu nõudmistele. Hoidik on uskumatult lihtne kasutada ja kaitseb täielikult sinu nutitelefoni kukkumiste või kriimustuste eest.

.product/7/6/21667/2

Stabiilsus ja vastupidavus

Ületage kõige ekstreemsemad marsruudid kindlalt. Kolmnurkne disain tagab täieliku stabiilsuse isegi karedal maastikul. Kummist kattekiht kaitseb kriimustuste ja kahjustuste eest. Telefoni vabastamiseks hoidikust tuleb vajutada spetsiaalset vabastusnuppu, seega võid olla kindel, et telefon ei muuda juhuslikult oma asendit.

.product/7/6/21667/4

Probleemivaba laadimine

Sa ei pea enam otsima autot, kuhu laadimiseks turvaliselt ühendada. Easy Control Clamp autohoidik sisaldab avatud porti, mis võimaldab seadme ühendamist ilma probleemideta. Ole ühenduses maailmaga ja reisi tuhandeid miile muretu südamega.

.product/7/6/21667/8

Küsimuseta funktsionaalsus

Vali endale kõige mugavam lahendus. Hoidiku paigaldamine armatuurlaudale, erinevalt standardsetest autohoidikutest, Baseus SUYK000001, kalduvad allapoole, takistamata teed ja andes õige nurga. Samal ajal saad selle kinnitada ka ventilatsiooniavasse. Kõik see, et saaksid vabalt ja keskendunult edasi reisida.

.product/7/6/21667/5

Mitmekesisus

Hoidik sobib peaaegu igasse autole, lihtsalt kinnita see ventilatsiooniavasse või armatuurlauale. Sa ei pea muretsema nende kriimustamise pärast, kõik on viimistletud kvaliteetsete materjalidega, mis takistavad kriimustusi. Käte laius võimaldab paigaldada seadmeid, mille diagonaal on 4.7" kuni 6.7", mis teeb selle sobivaks enamikule turul olevatele nutitelefonide mudelitele.

.product/7/6/21667/1
BrändBaseus
NimiBaseus Easy Control Clamp Autohoidik (komplekt)
MaterjalPC + ABS
VärvMust
PaigaldusmeetodKleebis/Klipp
Fikseeritud AsukohtKonsool / Õhuväljund
ÜhilduvusKõik seadmed 4.7-6.7 tolli
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
886 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.