Car holder Joyroom JR-ZS377 for air vent (black)

Joyroom
Tootekood: JR-ZS377
Hind
4.65 €

Joyroom JR-ZS377 autohoidik restile (must)

Esitleme Joyroom JR-ZS377 autohoidikut, mis on mõeldud paigaldamiseks auto õhuavadesse. Tänu hoolikalt kavandatud konstruktsioonile tagab see teie telefoni ohutu ja stabiilse paigutuse kogu reisi vältel. See eristub elegantse disaini, lihtsa paigaldamise ja kasutamise ning telefoni positsioneerimise reguleerimise võimaluse poolest, tagades maksimaalse mugavuse ja ohutuse sõidu ajal.

Joyroom/JR-ZS377/1

Kvaliteetsed materjalid

Valmistatud PC+ABS kombinatsioonist, on Joyroom JR-ZS377 hoidik mitte ainult vastupidav, vaid ka kerge, tagades pikaajalise kasutuse ilma õhuavade kahjustamise pärast muretsemata. Silikoonpadjadega varustatud, kaitseb see teie telefoni kriimustuste eest, nii et saate selle tõhusalt ühe käega hoidikusse paigaldada, muretsemata kahjustuste pärast.

Joyroom/JR-ZS377/2

Ühilduvus erinevate telefonimudelitega

Hoidik töötab enamiku telefonidega, mille ekraani suurus on vahemikus 4,5 kuni 6,7 tolli, muutes selle universaalse lahenduse laiale valikule mobiilseadmetele. Reguleeritavad käed võimaldavad teil seda hõlpsasti kohandada oma nutitelefoni suurusele, andes teile stabiilsuse ja ohutuse kindluse - isegi ebatasastel teedel sõites.

Joyroom/JR-ZS377/3

Ergonoomiline disain

Joyroom JR-ZS377 autohoidik on loodud maksimaalse ergonoomika ja minimaalsete nähtavuse mõjude jaoks autos. Selle kompaktne suurus (68 x 97 x 36 mm) ja kerge kaal (55g) tagavad, et seade on piisavalt tugev, et hoida teie telefoni turvaliselt, samas mitte domineerides juhi kabiini ruumi. Hästi läbimõeldud disain ja 360-kraadine pöörlemisvõimekus muudavad telefoni positsiooni reguleerimise lihtsaks ja intuitiivseks, sõltumata kasutaja individuaalsetest eelistustest.

Joyroom/JR-ZS377/4
TootjaJoyroom
MaterjalPC+ABS
Mõõtmed68 x 97 x 36 mm
Kaal55g
Sobiv telefonisuurus4,5-6,7"
PaigaldusalaÕhuavad (mitte ümmarguste või erikujuliste avade jaoks)
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
151 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.