Car holder with induction charger Mcdodo CH-7620 (black)

Mcdodo
Tootekood: CH-7620
Hind
23.45 €

Mcdodo Space Series 15W auto laadija

McDodo CH-762 on kiire laadimisega, juhtmevaba auto laadija, millel on sisseehitatud nutitelefoni tuvastamine ja peegelpaneel liigse sooja hajutamiseks. Sellel on mitmeid turvafunktsioone, et hoida teie seade täiesti ohutuna. Laadijal on kaks kinnitamisvõimalust, nii et saate selle hõlpsasti paigaldada sinna, kus tunnete end kõige mugavamalt. See vastab QI-tüüpi laadijate globaalsetele standarditele, seega on see täielikult ühilduv tuntud tootjate telefonidega.

See hoolitseb teie telefoni eest

Laadijal on nutikas klamber koos sisseehitatud aku kondensaatoriga, nii et niipea, kui selle sisse lülitate, avanevad hoidja käed, et teie telefon turvaliselt sisse lülitada, pärast mida see kohe laadima hakkab. Mis veelgi parem, kui mootor välja lülitada, annab CH-762 vastava signaali, nii et te ei pea muretsema, et unustate oma telefoni autosse.

Mitmed turvafunktsioonid

McDodo CH-7620-l on täiustatud integreeritud peegelpaneel, mis hajutab soojust tõhusalt, vältides teie telefoni ülekuumenemist. Sellel on kaitse ülekuumenemise, lühise, ülekoormuse, ülelaadimise vastu ning see tuvastab ka teisi esemeid.

Lihtne paigaldamine

Seade pakub kahte kinnitamisviisi. Universaalse kinnituse abil saate selle hõlpsasti paigaldada enamikesse standardsetesse õhuavadest või armatuurlauda imukruvi abil. Tugevad kinnitused hoiavad teie telefoni paigal isegi kehvadel teedel, ja pöörlev käsi annab teile vabaduse ekraani positsioneerida sõidu ajal.

Selge ekraan

Paneel annab selgelt teada, millises režiimis laadija on. Kui see on sisse lülitatud, ilmub paneelile valge logo, mis muudab telefoni ühendamise isegi pimedas lihtsaks. Punane tuli näitab ooteolekut, sinine tuli tähendab, et teie telefon laadib, samas kui valguse puudumine näitab, et seade on välja lülitatud. McDodo laadijal on lisakaitse, et seade lülitub automaatselt välja, kui see tuvastab teise objekti.

Juhtmevaba, kohene laadimine

Te ei pea muretsema, et teie telefon tühjeneb pika reisi ajal. CH-7620 laadija laadib teie telefoni 50% ühe tunni jooksul. Kasutades 5/7.5/10/15 W võimsust, töötab see nutitelefonide brändidega nagu Apple, Samsung, Huawei jne. Sellel on Type-C sisend, mis muudab selle ühilduvaks enamikku olemasolevate laadijatega.

Komplekt sisaldab:

Laadimisjaam Kinnituskinnitus ventilatsiooniava kinnitamiseks Imukruvi armatuuri kinnitamiseks USB-USB-C kaabel
Tootja McDodo
Nimi Juhtmevaba auto laadija
mudel CH-7620
Materjal tulekindel ABS + PC
Sisendvõimsus 5V,2A/9V,2A/12V,2A
Väljundvõimsus Max. 15W (toetab 10W/7.5W/5W)
Sisend Type-C
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
80 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.