Car holder with inductive charger Baseus LightChaser (Black)

Baseus
Tootekood: C40355901111-00
Hind
38.80 €

Baseus LightChaser autohoidja induktiivse laadijaga (must)

Baseus LightChaser ei ole mitte ainult autohoidja, vaid ka võimas induktiivne laadija. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, stiilses mustas viimistluses, tagab see ohutuse ja mugavuse telefoni kasutamisel sõidukis. Samuti paistab see silma laia ühilduvuse ja väga mugava kasutamise poolest.

Induktiivne laadimine uuel tasemel

Integreeritud 15W induktiivne laadija võimaldab Baseus LightChaseril laadida teie nutitelefoni kiiresti ja mugavalt ilma kaabliteta. See kasutab uusimat juhtmevaba laadimistehnoloogiat, muutes selle ideaalseks neile, kes hindavad tipptasemel lahendusi. Mis veelgi enam, kolmekordne mähis pakub palju suuremat induktsiooniala, tagades ületamatu jõudluse.

Ohutus ja turvalisus

LightChaser hoidja on varustatud mitmete ohutuse funktsioonidega, nagu ülekuumenemise, ülekoormuse ja lühise kaitse. Need nutikad lahendused tagavad ohutuse nii kasutajale kui ka laaditavale nutitelefonile. Aksessuaar tagab ka efektiivse soojuse hajutamise - see ei kuumene liialt.

Laialdane ühilduvus

Laadija on ühilduv enamikku nutitelefonidega turul - nii tavaliste kui ka kokkuklapitavate mudelitega. Lisaks tähendab kolmekordne laadimisala, et saate oma seadme asetada sellele mitte ainult vertikaalselt, vaid ka horisontaalselt. Nüüd saate hõlpsasti kasutada navigeerimist või oma muusikapleieri juhtimist!

Viimistletud igas detailis

Hoidja läbipaistev klaaspaneel annab sellele elegantse, kuid samas modernse iseloomu. Mis veelgi enam, selle hoolikalt läbimõeldud disain tagab sellele ületamatu stabiilsuse - isegi järskude pidurdamiste ja ebatasasel teel sõites. Toode on samuti väga lihtne kasutada - selle lõuad klammerduvad automaatselt sisestatud nutitelefoni külge ja lukustamiseks piisab, kui vajutada tagaküljel asuvat nuppu. Toode sisaldab ka sisseehitatud superkondensaatorit, mis võimaldab seda lukustada/avada viis korda, isegi kui sõiduki mootor on välja lülitatud.

Veelgi rohkem mugavust

Hoidik on varustatud kuulfikseerimisega, mis võimaldab reguleerida selle asendit 360°. Selle täiendav eelis on silikoonist libisemisvastased padjad, mis kaitsevad selle külge kinnitatud seadet kriimustuste ja välja kukkumise eest. Samuti on tähelepanuväärne spetsiaalne auk, mis võimaldab mugavalt ühendada nutitelefoni laadimiseks, kui see on vajalik.

Komplektis

HoidikLaadimiskaabel

TootjaBaseus
NimiLightChaser seeria kolmekordse mähisega juhtmevaba laadija elektriline autohoidja
mudelC40355901111-00
VärvMust
Sisend5 V - 2 A, 9 V - 2.4 A
Väljundvõimsus5 W / 7.5 W / 10 W / 15 W
Kokku väljundvõimsus15 W
MaterjalABS + PC
Mõõtmed7.4 x 13.9 x 13.3 cm

Toote saadavus

Tartu
Tartu Raatuse ärikeskus
1 tk
NB! Tooteid on poodides vähem kui 5 tk, palume kohale tulles vajadusel eelnevalt kinnitada toote saadavust soovitud esinduses.
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
165 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.