Magnetic holder with wireless/inductive charger Mcdodo CH-2340

Mcdodo
Tootekood: CH-2340
Hind
31.90 €

Auto magnetiline juhtmevaba laadija Mcdodo CH-2340 (selge)

Nüüd saate mugavalt laadida oma telefoni reisimise ajal ja hoida seda käeulatuses sõidu ajal. Mcdodo CH-2340 autosse mõeldud juhtmevaba laadija pakub kuni 15W väljundvõimsust ja on varustatud 19 kõrge tugevusega magnetiga, mis tagab teie nutitelefoni stabiilsuse ja ohutuse. Toode on samuti väga vastupidav ja sellel on stiilne disain, millel on läbipaistvad karastatud klaasist elemendid ja LED-valgustus, mis näitab laadimise olekut, andes sellele originaalse ja kaasaegse iseloomu.

McDodo/CH-2340/2

Disainitud teie nutitelefoni jaoks

Laadija on ühilduv iPhone'idega 12-14 seeriast ja võimaldab neid laadida kuni 15W / 10W / 7.5W / 5W väljundvõimsusega. 19 kvaliteetset magnetit tagavad teie nutitelefoni stabiilsuse – isegi kiiruspiirangud või äkilised peatumised ei ole probleem. Te ei pea muretsema, et teie seade kukub ja saab kahjustada! Lisaks võimaldab sisseehitatud kuulkinnitus vabalt reguleerida telefoni asendit – saate seda hõlpsasti seadistada vertikaalselt või horisontaalselt. Märkus: parimate laadimistulemuste saavutamiseks on soovitatav kasutada ühilduvaid magnetkaste.

McDodo/CH-2340/3

Parandatud konstruktsioon

Laadija on valmistatud kvaliteetsest alumiiniumisulamist, mis tagab vastupidavuse ja kahjustuskindluse. CH-2340 mudel on samuti kaitstud ülepinge, lühise, ülekuumenemise ja muude probleemide eest. Kõrge tihedusega puhta vase mähis tagab kõrgema laadimisefektiivsuse ning peidetud libisemisvastane riba kaitseb telefoni kukkumise eest. Lisaks võimaldab spetsiaalselt kujundatud klipp jalaga laadija lihtsat ja stabiilset kinnitamist õhuavasse ning tagaküljel olevad täiendavad avad tagavad parema soojuse hajumise.

McDodo/CH-2340/4

Karp sisaldab

LaadijaUSB-C kuni USB-C kaabel (1m)
BrändMcdodo
MudelCH-2340
VärvHall / Läbipaistev
Sisend5V - 3A, 9V - 3A
Väljund5W / 7.5W / 10W / 15W
Toetatud standardidPD 2.0, PD 3.0, QC 2.0, QC 3.0
LiidesUSB-C
MaterjalAlumiiniumisulami + karastatud klaas + nailon
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
22 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.