Choetech H042 magnetic car mount (black)

Choetech
Tootekood: H042
Hind
8.20 €

Choetech H042 magnetiline autohoidja

Choetech H042 auto telefonihoidja on ideaalne valik juhtidele, kes otsivad usaldusväärset tuge oma nutitelefonile sõidu ajal. Tänu laiale ühilduvusele enamikuga telefonidest ja uuenduslikule sisseehitatud magnetile, pakub see toode mitte ainult turvalisust, vaid ka mugavust reisimisel. Alates tänasest ei pea te enam muretsema tuntud eemaldatava hoidiku pärast!

Garantii seadme vastupidavusele ja kaitsele

Hoidja kasutab 4 kvaliteetset magnetit, mis tagavad kahekordse magnetilise tõmbe. See tagab, et teie telefon on alati hoidja küljes, olenemata teel olevatest takistustest - see on stabiilne järskude pöörangute, ebatasaste maastike ja kiiruspiirangute ületamise ning äkiliste pidurdamiste ajal. Lisaks ei mõjuta selle stabiilne magnetväli teie seadme signaali kvaliteeti, seega saate rahulikult kasutada oma GPS-i või rääkida telefoniga.

Maksimaalne kasutusmugavus ja lihtne paigaldamine

Hoidja on valmistatud nahasõbralikust silikoonist, mis on vastupidav igasugustele kahjustustele, nagu lühise või ülekuumenemise, ning selle korpus ei kahjusta teie autot. H042-l on kompaktne suurus ja kerge kaal, mis muudab selle mugavaks ja lihtsaks kaasas kanda ning selle paigaldamine on äärmiselt lihtne - lihtsalt seadke see soovitud asendisse ja asetage see ventilatsiooni restile. Lisaks on hoidja ühilduv enamikuga ventilatsiooniavadest, muutes selle ideaalseks igale juhile.

Täielik kontroll seadme üle

H042 on varustatud kuulpöördemehaanika, mis annab teile võimaluse pöörata hoidjat 360 kraadi. See omadus võimaldab teil paigutada seadme vastavalt oma individuaalsetele vajadustele ja annab teile maksimaalse mugavuse sõidu ajal. Alates nüüd ei lase midagi end piirata.

 

TootjaChoetech
mudelH042
Paigalduskohtventilatsiooni rest
Materjalsilikoon
Värvmust
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
9 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.