Gravity car holder for LDNIO MG10 phone (black)

LDNIO
Tootekood: MG10
Hind
5.75 €

LDNIO gravitatsiooniga auto telefonihoidja

Gravitatsiooniga auto telefonihoidja kaitseb teie nutitelefoni tõhusalt sõidu ajal. Tänu spetsiaalsele lõikele saate telefoni hõlpsasti laadimiseks ühendada. Saate seda oma vajadustele vastavalt hõlpsasti kohandada, tänu 360-kraadisele pöörlemisele. See on ühilduv paljude telefonimudelitega.

Mugav kasutamine

Hoidja on ühilduv kõigi turul olevate mobiilimudelitega. Saate selle kohandada igasuguste seadmete jaoks, olenemata ekraani suurusest. Mis veelgi olulisem, see on äärmiselt lihtne paigaldada - lihtsalt sisestage hoidja õhuavadesse.

Praktiline disain

Hoolikalt läbimõeldud disain võimaldab teil mugavalt ühendada telefoni laadimiseks, eemaldamata telefoni hoidjast. Samuti võimaldab 360-kraadine reguleeritavus teil seda vabalt oma vajadustele kohandada.

Ohutu ja stabiilne

Toode on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mis muudavad selle kahjustustele vastupidavaks. Lisaks pakuvad silikoonielemendid täiendavat kaitset teie nutitelefoni kahjustuste eest. Kolmnurkne disain hoiab telefoni stabiilselt sõidu ajal, ja painutatud klambrid kinnitavad telefoni veelgi kindlamalt.

Brändi nimiLDNIO
mudelMG10
Tüüpauto telefonihoidja
MaterjalAlumiiniumisulami + ABS
VärvMust
SihtotstarveNutitelefonid
PaigaldamineÕhu grilli
HoidmismeetodGravitatsioon, klammerdumine
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
1 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.