Joyroom JR-ZS219 Car Holders SET with Qi Inductive Charger (Black)

Joyroom
Tootekood: JR-ZS219NEW
Hind
25.25 €

Joyroom JR-ZS219 hoidikute komplekt Qi induktiivse laadijaga (must)

Laadige oma nutitelefon ja kasutage navigeerimist Joyroom JR-ZS219 hoidikute komplektiga. Hoidikud toetavad induktiivset laadimist ja sobivad enamiku nutitelefonide mudelitega. Need pakuvad erilisi turvafunktsioone, nii et võite olla kindel, et nende kasutamine on ohutu. Üks neist on ühilduv horisontaalsete õhuavadega ja teise saate paigaldada armatuurlauale. Veelgi enam, mõlemad sulguvad automaatselt, kui asetate oma seadme neisse. Need pakuvad ka stabiilsust, nii et te ei pea muretsema oma seadme kahjustamise pärast.

Kiire ja ohutu laadimine

Joyroom JR-ZS219 hoidikutega laadite seadmeid, nagu iPhone, umbes 3 tunni jooksul või LG vähem kui 2 tunni jooksul. Veelgi enam, tooted pakuvad kaitset ülelaadimise, ülepinge, ülekoormuse ja ülekuumenemise eest, nii et võite olla kindel, et teie seade on ohutu. Märkus: kiire laadimine nõuab auto laadija ostmist, mis toetab kiire laadimise protokolle, nagu QC2.0/3.0. Ainult USB-C kaabel on kaasas.

Laialdane ühilduvus

Joyroom JR-ZS219 auto hoidikud on ühilduvad kõigi nutitelefonide mudelitega, mille ekraani diagonaal on vahemikus 4.7" kuni 6.8". Need sobivad seega seadmetele nagu LG G8 ThinQ, Samsung Galaxy S20+ või iPhone 12 Pro.

Mõeldud mugavuseks

Tooted on loodud mugavaks kasutamiseks. Hoidikud sulguvad automaatselt, kui asetate oma nutitelefoni neisse. Nende avamiseks peate lihtsalt vajutama spetsiaalset nuppu. Veelgi enam, need kohandavad automaatselt laadimisvõimsust seadme mudeli järgi ning silikoonviimistlus kaitseb teie seadet kriimustuste eest. Hoidik, mille saate paigaldada armatuurlauale, võimaldab lisaks reguleerida pikkust kuni 5.7" ja nurka 360° piires. Samuti saate selle positsiooni korduvalt muuta.

Kaasas:

Grille hoidik x1Armatuurlaua hoidik x1USB-C kaabel x1Paigaldustarvikud x1

Tehnilised andmed:

TootjaJoyroom
MudelJR-ZS219
VärvMust
MaterjalABS + PC V0
SisendiportUSB-C
PaigalduskohtVentilatsiooni rest, armatuurlaua
ÜhilduvusNutitelefonid, mille ekraani diagonaal on vahemikus 4.7" kuni 6.8"
Sisendpinge5V/2A 9V/2A 12V/1.5A
Väljundpinge5W/7.5W/10W/15W (max.)
Kaal68 g
Mõõtmed108.5 x 74.3 x 54.43 mm
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
466 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.