Joyroom JR-ZS284 car dashboard holder (black)

Joyroom
Tootekood: JR-ZS284DASH
Hind
6.40 €

Joyroom JR-ZS284 auto armatuurlaudade hoidja (must)

Kas otsite universaalset telefonihoidjat oma autole? Joyroom JR-ZS284 on väike toode, mis paistab silma oma laia ühilduvuse poolest ja kindlasti ei peta teid! Lihtne paigaldamine, tugev konstruktsioon ja vaakumkruvi, mis suudab kanda kuni 10 kg! Kõik see tähendab, et Joyroomi auto hoidja tagab teie telefoni vajaliku stabiilsuse igasugustes tingimustes!

Lastele lihtne paigaldamine

Kasutage lihtsalt vaakumkruvi ülaosas asuvat spetsiaalset kangi, et paigaldada hoidja igale poole - auto armatuurlaudale või tuuleklaasile. Vaakumkruvi tagab, et toode püsib paigal nii kaua, kui teil seda vaja on. Hoidja suudab kanda kuni 10 kg kaalu ja ei karda mingeid lööke! Kui soovite selle paigaldamiskohast eemaldada, vabastage lihtsalt kang - nano-teip ei jäta jälgi!

Laialdane ühilduvus

Toode võimaldab paigaldada igasuguseid telefone, mis sobivad vahemikku 4,5-6,7 tolli. Saate reguleeritavaid käsi selle vahemiku piires laiendada ja vajaliku vahe lukustada spetsiaalse nupu abil. Selline lahendus võimaldab teil telefoni stabiilselt hoida ja tagada selle täieliku ohutuse, sõltumata teede tingimustest.

Iga telefoni positsioneerimine

See ei ole veel kõik eelised! Joyroom JR-ZS284 võimaldab teil positsioneerida oma nutitelefoni igas asendis. Saate hoidjat pöörata 360°, nii et saate hõlpsasti positsioneerida oma telefoni vertikaalses või horisontaalses asendis. Seda saab mugavalt teha ühe käe liigutusega. Kasutage navigeerimist, nagu soovite!

Spetsifikatsioon:

TootjaJoyroom
mudelJR-ZS284
NimiAuto armatuurlaudade hoidja
NetokaalUmbes 107g
MaterjalPC
Suurus72 x 94mm
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
56 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.