Joyroom JR-ZS285 dashboard holder (black)

Joyroom
Tootekood: JR-ZS285BLACK
Hind
8.80 €

Joyroom JR-ZS285 (must) auto armatuurimägi

Kas otsite universaalset auto mäge? Joyroom JR-ZS285 paistab silma oma kõrge ühilduvuse poolest, ja tänu reguleeritavatele kätele saate paigutada 4.5-6.5-tollise telefoni. Toote saate kinnitada igale armatuurlaudale tugeva imemugiga ning paigutada telefoni endale mugaval viisil! Liikuv käsi võimaldab teil muuta kõrgust ja nurka, ning pöörlev pea võimaldab teil oma telefoni paigutada horisontaalselt või vertikaalselt.

 

Lihtne paigaldamine

Te ei vaja armatuuri paigaldamiseks mingeid lisatööriistu. Tugev imemug võimaldab teil selle paigutada igale poole, ja tänu nutikale disainile püsib mägi seal, kuhu see on kinnitatud. Maastikul sõitmine, kiiruspiirangud või äkilised pidurdused - Joyroom JR-ZS285 pakub vajalikku stabiilsust kõigis tingimustes!

 

Seadke igasse asendisse

Tootel on liikuv käsi ja pöörlev pea, mis võimaldab teil mäge oma vajadustele kohandada. Reguleerige kätet soovitud kõrgusele ja kasutage pead oma telefoni vertikaalseks või horisontaalseks paigutamiseks. Ärge piirake end ja kasutage navigeerimist endale mugaval viisil!

 

Laialdane ühilduvus

Joyroom JR-ZS285 töötab enamikku telefonidega! Reguleeritavad käed tagavad stabiilsuse seadmetele, mille ekraani suurus on 4.5-6.7 tolli - spetsiaalne lukustusmehhanism võimaldab säilitada vajaliku käte vahemaa. Veelgi enam, alumine käsi on loodud, et hõlpsasti ühendada teie nutitelefon laadijaga. Te ei pea enam navigeerimisest loobuma laadimise nimel!

 

Spetsifikatsioon:

TootjaJoyroom
mudelJR-ZS285
MaterjalPC
Suurus72 x 94mm
ÜhilduvusTelefonid, mille ekraani suurus on 4.5-6.7 tolli
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
63 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.