Joyroom JR-ZS299 magnetic dashboard car holder with inductive charger (black)

Joyroom
Tootekood: JR-ZS299
Hind
31.15 €

Joyroom JR-ZS299 magnetiline auto kokpitimount koos induktiivse laadijaga (must)

Tagage täielik mugavus navigeerimise kasutamisel sõidu ajal. Magnetmount hoiab teie telefoni paigal ning tänu kahele induktsioonile laadib see seda kiiresti. Laadija pakub 15 vatti võimsust ja saate teleskoopkäe pikendada kuni 142 mm, et mugavalt kasutada oma telefoni puutetundlikku ekraani, kui see on vajalik.

 

Lastele lihtne paigaldamine

Saate mounti hõlpsasti paigaldada igale poole kokpitis. Imikruvi nanostruktuur hoiab toote paigal nii kaua, kui seda vajate, ja ei jäta inetu jälgi. Mount on tuntud oma laia ühilduvuse poolest ning saate reguleerida selle käsi telefonile, mis jääb vahemikku 4.7-6.8 tolli. Käte induktiivne toimimine tagab teie seadme ületamatu stabiilsuse kogu sõidu vältel, olenemata tingimustest.

 

Teleskoopkäsi

Tootel on teleskoopkäsi, mille pikkust saate reguleerida vastavalt oma eelistustele. Maksimaalne ulatus on 142 mm. Selline lahendus võimaldab hoida oma telefoni käeulatuses ja mugavalt muusikat vahetada sõidu ajal, ilma segajateta. Asetage oma seade mugavalt ja kasutage oma navigeerimist või muusikapleierit ohutult ja mugavalt!

 

Kiire laadimine

Joyroom JR-ZS299 on mitte ainult tugev mount, vaid ka äärmiselt efektiivne laadija. Kahepoolsete mähiste eest vastutavad teie seadmete laadimise eest, toetavad Mag Safe funktsiooni. See tähendab, et te ei pea navigeerimisest loobuma, kui teie telefon tühjeneb. Toode täidab teie nutitelefoni energia 15 vatti võimsusega koheselt!

 

Komplektis

Magnetmount koos laadijaga x 1Paigaldusvars x 1Paigaldusmutter x 1USB-USB-C kaabel x 1Kasutusjuhend x 1

Spetsifikatsioon:

TootjaJoyroom
mudelJR-ZS299
NimiMagnetiline auto kokpitimount koos induktiivse laadijaga
VärvMust
MaterjalABS+PC
Sisend5V=2A 9V=2A 12V=2A
Väljund5W/7.5W/10W/15W (MAX)
SisendiportType-C
Sobiv telefoni suurus4.7-6.8"
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
26 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.