Joyroom JR-ZS311 magnetic air vent car holder (grey)

Joyroom
Tootekood: JR-ZS311
Hind
9.80 €

Joyroom JR-ZS311 magnetiline autohoidik restile (hall)

Otsid usaldusväärset autohoidikut? Oled õiges kohas! Joyroom JR-ZS311 Magnetiline Auto Resti Hoidik kinnitub lihtsalt auto õhuavadele ning mitmed nutikad omadused tagavad sinu telefoni vajaliku stabiilsuse. Äärmiselt tugevad magnetid suudavad hoida isegi tahvelarvutit! Mis veelgi parem, pöörlev pea võimaldab sul seadet paigutada õigesse asendisse, et tagada täielik mugavus sõidu ajal.

 

Lastele lihtne paigaldamine

Toode on varustatud täpsete klippidega, mis võimaldavad hoidiku kinnitamist õhuavadele. Kahekordne kinnitussüsteem tagab, et seade püsib paigal kogu kasutamise ajal. Klipp on üllatavalt väike, kuid suudab hoida üsna suurt kaalu. Selle paigaldamine ei valmista sulle vähimatki probleemi.

 

Võimas magnetjõud

Ühenda oma telefon hoidikuga ja naudi uskumatut stabiilsust. Selle tagavad kõrgelt efektiivsed neodüümmagnetid, mis on õigesti paigutatuna võimelised toetama sinu iPadi kaalu. Mis veelgi parem, magnetpõhi on piisavalt väike, et see ei takistaks vaadet ega häiriks juhti sõidu ajal.

 

Seadista see just nii, nagu soovid

Joyroom JR-ZS311 magnetiline hoidik on loodud maksimeerima sinu mugavust. Pea, millele magnetpõhi on kinnitatud, võimaldab 360° pöörlemist, nii et saad oma telefoni paigutada endale mugavasse asendisse. Horisontaalne või vertikaalne asend? Valik on sinu!

 

Suurepärane kvaliteet ja lai ühilduvus

Toode on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, nii et saad nautida selle vastupidavust kaua! Sa saad seda kasutada laia valiku seadmetega, isegi nende, millel ei ole Mag Safe funktsiooni - komplektis on spetsiaalsed plaadid, mille saad kinnitada otse oma telefonile või ümbrisele ning nautida JR-ZS311 usaldusväärset toimimist!

 

Komplektis

Joyroom magnetiline auto resti hoidik x 1Kinnituskliip x 1Metalltelefonipõhi x 2Puhastuskomplekt x 2Telefonipõhi kate x 2

Spetsifikatsioon:

TootjaJoyroom
mudelJR-ZS311
NimiMagnetiline autohoidik armatuurlauale
VärvHall
MaterjalABS+PC
Suurus44.6 x 58.2 x 30.7mm
Ühilduvus telefoni suurusega4-7"
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
46 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.