Joyroom JR-ZS311 magnetic dashboard car holder (grey)

Joyroom
Tootekood: JR-ZS311GREY
Hind
7.15 €

Joyroom JR-ZS311 magnetiline auto kokpitimount (hall)

Otsite usaldusväärset autohoidjat? Olete õigel kohal! Joyroom JR-ZS311 magnetiline hoidja kinnitub teie auto kokpiti külge lihtsalt ja mitmed hästi läbimõeldud lahendused tagavad vajaliku stabiilsuse kinnitatud telefonile. Äärmiselt tugevad magnetid suudavad hoida isegi tahvelarvutit! Mis veelgi parem, pöörlev pea võimaldab seadme paigutada õigesse asendisse, et tagada teile täielik mugavus sõidu ajal.

 

Laste mängu lihtne paigaldamine

Spetsiaalselt disainitud alus võimaldab hoidjat mugavalt paigaldada igale poole. Äärmiselt tugeva 3M nano teibi kasutamine on aidanud saavutada vajaliku stabiilsuse ning võimaldab ka hoidjat korduvalt paigaldada, jättes kokpitile jälgi.

 

Võimas magnetjõud

Ühendage oma telefon hoidjaga ja nautige uskumatut stabiilsust. Selle tagavad väga tõhusad neodüümi magnetid, mis, õigesti paigutatuna, suudavad toetada teie iPadi kaalu. Mis veelgi parem, magnetalus on piisavalt väike, et see ei takistaks vaadet ja ei häiriks juhti sõidu ajal.

 

Seadistage see just nii, nagu soovite

Joyroom JR-ZS311 magnetiline hoidja on loodud maksimeerima teie mugavust. Pea, millele magnetalus on kinnitatud, võimaldab 360° pöörlemist, nii et saate oma telefoni paigutada endale mugavasse asendisse. Horisontaalne või vertikaalne asend? Valik on teie!

 

Suurepärane kvaliteet ja lai ühilduvus

Toode on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, nii et saate nautida selle vastupidavust pikka aega! Saate seda kasutada laia valiku seadmetega, isegi nende, millel ei ole Mag Safe funktsiooni - komplektis on spetsiaalsed plaadid, mille saate otse oma telefonile või ümbrisele kinnitada ja nautida JR-ZS311 usaldusväärset toimimist!

 

Komplektis

Joyroom magnetiline autohoidja kokpitile x 1Metalltelefonibaas x 2Puhastuskomplekt x 2Kate telefoni aluse alla x 2

Spetsifikatsioon:

TootjaJoyroom
mudelJR-ZS311
NimiMagnetiline autohoidja kokpitile
MaterjalABS+PC
Suurus44.6 x 58.2 x 30.7mm
Ühilduvus telefoni suurusega4-7"
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
74 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.