Joyroom JR-ZS366-W magnetic car cockpit/air vent holder (black)

Joyroom
Tootekood: JR-ZS366-W
Hind
14.55 €

Joyroom JR-ZS366-W magnetiline autohoidik armatuurlauale/õhuavadele (must)

Joyroomi hoidik leiab teie autos ideaalse koha, sõltumata mudelist, millega te iga päev sõidate. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, tagab see teie telefoni kindla toe armatuurlaual või õhuavades. Tugeva magnetiga töötab see 12/13/14 seeria iPhone'ide ja MagSafe-ühilduvate ümbristega. Pakendis leiduv metallist kettake võimaldab teil laiendada hoidiku funktsionaalsust, et saaksite seda vabalt kasutada ka teiste nutitelefoni mudelitega.

Joyroom/JR-ZS366-W/1

Võimas magnetjõud

Innovatiivne magnetite paigutus Joyroom JR-ZS356 hoidikus tõmbab seadet tohutu jõuga, nii et telefon püsib kindlalt paigal isegi ebatasastel pindadel sõites. Tugev hoidmine ei mõjuta seadme funktsionaalsust - saate vabalt kasutada navigeerimist ja hallata muusikat, et teie reis oleks meeldivam. Veelgi enam, tänu hoidiku pööratavusele saate oma telefoni edukalt paigutada teile sobivasse asendisse.

Joyroom/JR-ZS366-W/2

Loobitud mugavuse nimel

Hoidiku kompaktne suurus tähendab, et see ei blokeeri õhuavasid ega juhi vaadet. See tagab, et teil on takistusteta juurdepääs sõitmisele ja suurepärane nähtavus teele. Hoidiku paigaldamine ja eemaldamine on muretu, nii et saate selle asukohta vastavalt oma hetke vajadustele muuta.

Joyroom/JR-ZS366-W/3

Komplektis

TelefonihoidikMetallplaatKinnitus ventilatsiooniava jaoksImemisventiil armatuurlauale
TootjaJoyroom
mudelJR-ZS366-W
ÜhilduvusiPhone 12/13/14 seeria ja MagSafe funktsiooniga ümbrised
PaigaldamineImemisventiil nano liimiga ja alus 3M liimiga
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
214 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.