LDNIO Car Mount ,MA20 with inductive charger 15W and metal ring (Black)

LDNIO
Tootekood: MA20WITHMETALRING
Hind
13.35 €

LDNIO MA20 autohoidja 15W induktiivse laadijaga ja metallringiga (must)

Hoolitse oma mugavuse eest autoga reisides. LDNIO pakub mitte ainult tugevat autohoidjat, vaid ka funktsionaalset induktiivset laadijat, mille väljundvõimsus on muljetavaldav 15W. Olenemata sellest, kas plaanid pikka reisi või spontaanset teekonda, vastab MA20 mudel sinu vajadustele. Seadmise ventileerimisrestile ei valmista sulle mingeid raskusi ning tugevad magnetid hoiavad sinu seadet stabiilselt. Toode on ühilduv kõigi nutitelefonidega ja varustatud USB-C pordiga. Samuti on tähelepanuväärne selle 360° pöörlemisvõimekus ja häirete immuunsus. Komplektis on metallring.

LDNIO/MA20-with-metal-ring/6

Juhtmevaba laadimine

Vali innovaatilised lahendused - LDNIO induktiivse laadijaga autohoidja pakub kiiret juhtmevaba laadimistehnoloogiat kuni 15 vatti. Nüüd saad hoida oma telefoni nähtavana ja kasutada navigeerimist, muretsemata, et sinu seade tühjeneb sobimatul hetkel reisi ajal. MA20 tagab stabiilse ja usaldusväärse ühenduse ning kohandab laadimisvoolu nutikalt sinu seadmele optimaalse jõudluse ja ohutuse tagamiseks.

LDNIO/MA20-with-metal-ring/7

Kasutusmugavus

Valmistu läbimurdeks reisimises ja avasta uus mugavuse tase LDNIO autohoidjaga. Selle tugevad magnetid tagavad stabiilse hoidmise sinu nutitelefonile - isegi ebatasastel teedel või aukudes. Veelgi enam, tänu 360° reguleerimisele saad nautida vabadust oma vaatamisnurka kohandada.

LDNIO/MA20-with-metal-ring/4

Peen disain

MA20 on varustatud USB-C pordiga ja paistab silma oma uskumatult mitmekülgsuse poolest - saad seda kasutada mis tahes telefonimudeliga probleemideta. Veelgi enam, see on ühilduv Magsafe standardiga. Hoidja on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, nii et sa ei pea muretsema, et sinu telefon kriimustuks. Toode on ka korrosioonikindel.

LDNIO/MA20-with-metal-ring/5

Komplektis:

Autohoidja induktiivse laadijaga, metallring
TootjaLDNIO
MudelMA20
Sisend5V/2A, 9V/2A (max).
Väljund5W / 7.5W / 10W / 15W (max).
Mõõtmed61 x 84 x 71 mm
Ühilduvustelefonid
Värvmust
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
197 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.