LDNIO Car Mount ,MA20 with inductive charger 15W (Black)

LDNIO
Tootekood: MA20

LDNIO MA20 autohoidja 15W induktiivse laadijaga (must)

Hoolitse oma mugavuse eest auto reiside ajal. LDNIO pakub mitte ainult tugevat autohoidjat, vaid ka funktsionaalset induktiivset laadijat, mille võimsus on muljetavaldav 15W. Olgu plaanis pikk reis või spontaane teekond, MA20 vastab sinu vajadustele. Seadmise lihtsus ventilatsiooni restile ei valmista sulle mingeid raskusi ning tugevad magnetid hoiavad su seadet stabiilselt paigal. Toode on ühilduv kõigi nutitelefonidega ja varustatud USB-C pesaga. Samuti on tähelepanuväärne 360° pöörlemise võimalus ja häirete suhtes vastupidavus.

LDNIO/MA20/6

Juhtmevaba laadimine

Vali innovatiivsed lahendused - LDNIO induktiivse laadijaga autohoidja pakub kiiret juhtmevaba laadimistehnoloogiat, mille võimsus on kuni 15 vatti. Nüüd saad hoida oma telefoni nähtaval ja kasutada navigeerimist, muretsemata, et su seade tühjeneb sobimatul hetkel reisi ajal. MA20 tagab stabiilse ja usaldusväärse ühenduse ning kohandab laadimisvoolu nutikalt vastavalt su seadmele, et tagada optimaalne jõudlus ja ohutus.

LDNIO/MA20/7

Kasutusmugavus

Valmistu läbimurdeks reisides ja avasta uus mugavuse tase LDNIO autohoidjaga. Selle tugevad magnetid tagavad stabiilse hoidmise su nutitelefonile - isegi ebatasastel teedel või aukudes. Veelgi enam, tänu 360° reguleerimisele saad nautida vabadust oma vaatamisnurga kohandamisel.

LDNIO/MA20/4

Viimistletud disain

MA20 on varustatud USB-C pesaga ja paistab silma oma uskumatult mitmekülgsuse poolest - saad seda kasutada mis tahes telefonimudeliga muretseda. Lisaks on see ühilduv Magsafe standardiga. Hoidja on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, nii et sa ei pea muretsema oma telefoni kriimustuste pärast. Toode on samuti korrosioonikindel ja paistab silma oma kompaktsete mõõtmete poolest.

LDNIO/MA20/5
TootjaLDNIO
MudelMA20
Sisend5V/2A, 9V/2A (max).
Väljund5W / 7.5W / 10W / 15W (max).
Mõõdud61 x 84 x 71 mm
Ühilduvustelefonid
MaterjalABS + alumiinium + silikoon
Värvmust
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.