Magnetic air vent car holder Joyroom JR-ZS355 (black)

Joyroom
Tootekood: JR-ZS355
Hind
11.40 €

Joyroom JR-ZS355 magnetiline grille autohoidik (must).

JR-ZS355 on magnetiline autohoidik teie telefonile, mille eelisteks on tugev N52 magnet, mis tagab, et teie telefon püsib hoidikus kindlalt. Teine eelis on hoidiku disain, mis tagab, et sellele kinnitatud telefon ei ülekuumene - kontaktpinda telefoni ja hoidiku vahel on vähendatud, paigutades disaini sisse ava. Ventilatsioonist voolav õhk jahutab seadet tõhusalt. Hoidikus kasutatud vars on lühenenud, mis tagab suurema stabiilsuse. Lisaks saate varsit 360 kraadi pöörata ja kasutada oma telefoni igas suunas. Hoidikusse sobivad telefonid suurusega 4-7 tolli.

Joyroom/JR-ZS355/8

Suur tugevus

JR-ZS355 on innovatiivne magnetiline autohoidik, mis keskendub praktilisusele. Selle kõige olulisem omadus on võimas N52 magnet, mis tagab teie telefoni turvalise ja kindla hoidmise. Tänu sellele ei pea te muretsema, et teie seade sõidu ajal lahti tuleb, tagades rahuliku reisi.

Joyroom/JR-ZS355/5

Hoolikalt läbimõeldud disain

Äärmiselt oluline omadus selle hoidiku juures on selle hästi läbimõeldud disain, mis on loodud telefoni ülekuumenemise minimeerimiseks. Tänu vähendatud kontaktpinnale telefoni ja hoidiku vahel ei kogune kuumus üleliia. Lisaks võimaldab hoidiku disainis olev ventilatsiooniava tõhusalt õhu ringlust auto ventilatsioonist, kaitstes teie seadet ülekuumenemise eest isegi pikkadel reisidel.

Joyroom/JR-ZS355/4

Mugavus

JR-ZS355 eristub ka lühendatud varre poolest, mis tagab märkimisväärse stabiilsuse. Võite olla kindel, et hoidik hoiab teie telefoni kindlas asendis, isegi ebatasastel teedel. Veelgi enam, hoidiku praktilisus paistab silma selle võimes pöörata 360 kraadi, et saaksite oma telefoni paigutada igas suunas. See ei ole mitte ainult mugav, vaid ka ergonoomiline lahendus, mis lihtsustab seadme kasutamist sõidu ajal.

Joyroom/JR-ZS355/9

Komplekti sisu

Telefonihoidik x 1 Ventilaatorikinnitus x 1 Metallring x 1 Eraldusfilm x 1 Puhastuskomplekt x 1 Joondamiskaart x 1
BrändJoyroom
mudelJR-ZS355
MaterjalPC ABS
Kaal60g
Mõõtmed90x50x45mm
Sobib telefonidele4-7 tolli
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
106 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.