Magnetic car holderJoyroom JR-ZS366

Joyroom
Tootekood: JR-ZS366
Hind
12.85 €

Joyroom magnetiline autohoidja JR-ZS366

JR-ZS366 on magnetiline autohoidja, millel on reguleeritavad jalad - saate muuta nende asendi nurka, et paremini sobida antud pinnaga. Tänu 20 N52 magneti kasutamisele tagatakse teie seadme stabiilsus sõidu ajal. Teie reisi mugavuse suurendamiseks saate hoidjat reguleerida kõige mugavamate nurkade järgi - külgsuunaline liikumisvahemik on 180 kraadi ja saate ka kinnitatud seadet pöörata 360 kraadi.

Mitmekülgsus

Integreeritud reguleeritavad jalad on element, mis suurendab oluliselt hoidja kasutamise mugavust. Saate vabalt muuta jalgade nurka, mis võimaldab teil optimaalselt paigutada hoidjat vastavalt teie individuaalsetele eelistustele. See on eriti oluline, kui armatuurlaua või muu kinnitamise koht ei ole täiesti tasane. Jalgade reguleerimine kõrvaldab ebamugava probleemi ebastabiilsest haardest, tagades, et teie telefon on sõidu ajal turvaliselt paigal.

Ohutus

Teie seadme ohutus on esmatähtis, seetõttu kasutab JR-ZS366 20 võimsat N52 klassi magnetit. Need magnetid tagavad tugeva stabiilsuse, hoides teie telefoni kindlalt paigal isegi sõidu ajal tekkivate turbulentside korral. Selle tehnoloogia abil võite olla kindel, et teie nutitelefon jääb kindlalt paika isegi ebatasastel teedel.

Sõidumugavus

JR-ZS366 ei hooli mitte ainult ohutusest, vaid ka reisimise mugavusest. Hoidja võimaldab reguleerida 180-kraadist külgsuunalist nurka, nii et leiate kõige mugavama ekraaniasendi. Lisaks annab kinnitatud seadme täielik 360-kraadine pööramine teile täieliku vabaduse pöörata ja kohandada oma vaadet reisi ajal.

Komplektis

Hoidja x 1Kasutusjuhend x 1Metallrõngas x 2Joondamiskaart x 1Eraldamisfilm x 1Puhastuskomplekt x 1Riidest kinnitamine x 1

 

BrändJoyroom
mudelJR-ZS366
VärvMust
MaterjalPC+ABS, Nailon
Sobib telefonidele4.7-7.0
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
151 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.