Magnetic Car Mount for Phone Mcdodo CM-4050

Mcdodo
Tootekood: CM-4050
Hind
12.40 €

Mcdodo CM-4050 magnetiline auto telefonialus

Mcdodo CM-4050 magnetiline autohoidja on uuenduslik lahendus, mis tagab teie nutitelefoni kindla ja stabiilse kinnituse sõidu ajal. Tänu tugevatele N52 klassi magnetitele garanteerib hoidja, et teie telefon püsib paigal isegi dünaamilise sõidu ajal. Lisaks kaitseb silikoonkattega teie telefoni kriimustuste eest, mis on eriti oluline seadme esteetika säilitamiseks.

McDodo/CM-4050/5

Mitmekesisus ja täielik ühilduvus

CM-4050 on universaalne hoidja, mis on ühilduv igasuguste telefonide markide ja mudelitega, muutes selle äärmiselt praktiliseks aksessuaariks. Täielik ühilduvus Apple MagSafe standardiga tagab seadmete kiire ja lihtsa kinnitamise ilma täiendavate adapterite või aksessuaarideta.

McDodo/CM-4050/1

Paindlikkus ja kasutusmugavus

Hoidja pakub täielikult reguleeritavat 360° nurka, võimaldades teil hõlpsasti kohandada telefoni asendit vastavalt oma eelistustele. See lahendus võimaldab juhil paigutada nutitelefoni ekraani kõige optimaalsemasse asendisse, muutes navigeerimisrakenduste või muusikapleierite kasutamise lihtsamaks.

McDodo/CM-4050/2

Signaali häirimise puudumine

Hoidja disain on loodud nii, et see ei segaks GPS-i ega võrgu signaale, mis on hädavajalik sujuva navigeerimise ja pideva ühenduse säilitamiseks. Klambrihoidja võimaldab teil kiiresti ja lihtsalt paigutada hoidja soovitud asukohta armatuurlaual või muus mugavas kohas autos.

McDodo/CM-4050/4

Kõrge kvaliteediga konstruktsioon

Valmistatud kvaliteetsest ABS materjalist, on hoidja mitte ainult vastupidav, vaid ka kerge (kaalub vaid 60g) ja kompaktne (mõõtmed 60x40x8mm), mis suurendab kasutusmugavust. Komplektis leiate Mcdodo suspensioonihoidja, magnetilise rõnga, et kinnitada oma telefonile või ümbrisele, millega sobib iga telefonimudel hoidjaga.

McDodo/CM-4050/7

Komplektis

1 x Mcdodo suspensioonihoidja
1 x Magnetiline rõngas
1 x Kasutusjuhend
TootjaMcDodo
MudelCM-4050
MaterjalABS
Mõõtmed60x40x8mm
Kaal60g

Toote saadavus

Tartu
Tartu Raatuse ärikeskus
2 tk
NB! Tooteid on poodides vähem kui 5 tk, palume kohale tulles vajadusel eelnevalt kinnitada toote saadavust soovitud esinduses.
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
45 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.