Magnetic Car Phone Holder Baseus MagPro 15W (black)

Baseus
Tootekood: C40164100121-00
Hind
40.45 €

Baseus MagPro 15W Traadita Laadimise Autohoidja (Must)

Kas otsite autohoidjat, mis mitte ainult ei hoia teie telefoni kindlalt paigal, vaid võimaldab ka traadita laadimist? Baseus MagPro 15W Traadita Laadimise Autohoidja elegantse musta viimistlusega ühendab funktsionaalsuse ja stiili, et rahuldada teie reisivajadusi.

Traadita Laadimine kuni 15W

MagPro tehnoloogia abil võimaldab see autohoidja teie telefoni traadita laadimist kuni 15W võimsusel. Te ei pea enam muretsema tühja aku pärast oma reisi ajal. See pakub mitte ainult mugavust, vaid ka kiiret laadimist, mis kohandub teie vajadustega.

Usaldusväärne Haardumine kuni 12N Magnetjõuga

MagPro hoidja sees on kaks rõngast, millel on muljetavaldav magnetjõud kuni 12N. See tähendab, et hoidja suudab kindlalt hoida kuni 1,2 kg kaalu, mis on võrdne 5 iPhone 15 Pro Max seadmega. Teie seade jääb kindlalt paika, olenemata teetingimustest.

Lihtne ja Kiire Paigaldamine

Selle autohoidja paigaldamine on uskumatult lihtne. Tänu täiustatud paigalduskonksule saate selle hõlpsasti kinnitada oma auto ventilatsioonilabale. Seejärel keerake hoidjat päripäeva, et see kindlalt paika jääks. See on kõik, mida peate tegema, et nautida ohutut ja mugavat paigaldust.

Kindel Konstruktsioon Baseus Brändilt

Baseus on tuntud bränd, mis on tuntud oma kvaliteetsete toodete poolest. BS-CW02 mudel on veel üks tõestus nende pühendumusest pakkuda tooteid, mis vastavad klientide ootustele. Kõrgekvaliteedilised materjalid ja täpne käsitöö annavad teile kindluse, et see autohoidja teenib teid kaua.

Ühilduvus ja Tootlikkus

See autohoidja on ühilduv erinevate telefonimudelitega, seega ei pea te muretsema, kas teie telefon sobib. Lisaks, erinevate laadimisrežiimide (5W / 7.5W / 10W / 15W) abil saate laadimisvõimsust kohandada vastavalt oma eelistustele. See on paindlik lahendus erinevatele seadmetele.

Pakendi Sisu

Autohoidja

USB-A kuni USB-C Kaabel

USB-C kuni USB-C Kaabel

Metallrõngad x 2

Paigalduskomplekt x 1

BrändBaseus
mudelBS-CW02
Kaal123g
Mõõtmed59mm (läbimõõt) x 108mm
Võimsus15W
Sisend5V-2.4A (max), 9V - 2.23A (max.)
Traadita Laadimise Väljund5W / 7.5W / 10W / 15W
MagnetjõudIlma metallplaadita: 12N, metallplaadiga: 18N
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
344 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.