Magnetic holder Lisen, for dashboard (black)

Lisen
Tootekood: YL0222080014
Hind
5.70 €

Lisen magnethoidja, armatuurlauale (must)

Hoidja kasutab tugevaid magneteid, mis suudavad edukalt hoida mitte ainult nutitelefoni, vaid ka tahvelarvutit või navigatsiooni. Lisaks on toote paigaldamine kiire ja lihtne ning 3M kleebis tagab stabiilsuse ja on vastupidav erinevatele temperatuuridele. Samuti saate selle kinnitada soovitud kohta armatuurlaual.

Stabiilsus

Hoidsal on 6 N52 neodüümi magnetit, mis tagavad stabiilsuse. Veelgi enam, 3M kahekordne kleebis koosneb 3 kihist: paindlik, soojuse hajutav ja liim. See kinnitub kindlalt pinnale ja on vastupidav kõrgetele ja madalatele temperatuuridele - te ei pea muretsema selle koorumise pärast.

Kiire paigaldamine

Hoida paigaldamine ei võta palju aega ega põhjusta teile probleeme. Kõik, mida peate tegema, on pühkida valitud pind lapiga ja seejärel kinnitada hoidja. Soovitav on oodata 24 tundi enne seadme kinnitamist.

Lai ühilduvus

Lisen hoidja sobib nutitelefonidele, tahvelarvutitele ja navigatsiooniseadmetele, mille ekraani diagonaal on 4" kuni 11". Lisaks saate hoidja kinnitada armatuurlauale rooli, autoradio jne kohal. Saate selle kinnitada ABS, metalli, puidu, PVC või süsinikkiu pindadele. Kuid ärge kinnitage hoidjat nahast või vahatatud pinnaga armatuurlauale.

TootjaLisen
mudelYL0222080014
Värvmust
Paigalduskohtarmatuurlaual
Ühilduvusseadmed, mille ekraani diagonaal on 4-11"
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
28 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.