Magnetic wireless car mount MagRoad, Nillkin (black)

Nillkin
EAN: 6902048215016
Hind
24.05 €

MagRoad magnetiline autohoidja, Nillkin, laadijaga (must)

MagRoad magnetiline autohoidja Nillkinilt tagab kiire laadimise ja usaldusväärse hoidmise igal reisil. See pakub traadita laadimist kuni 10 vatti. Selle magnetiline disain tagab stabiilse hoidmise teie nutitelefonile isegi ebatasastel teedel või äkiliste manööverduste ajal, ning kuulliigend võimaldab teil hoidjat kohandada igasse asendisse. Kompaktne suurus (96 x 63 x 77 mm) ja kerge konstruktsioon (81,5 g) muudavad MagRoadi ideaalselt sobivaks igasse auto sisemusse, ilma et see võtaks liigset ruumi või segaks teed.

Stabiilne hoidmine igas olukorras

Integreeritud magnetitega, mille tõmbejõud on 900 g, tagab MagRoad autohoidja usaldusväärse hoidmise teie nutitelefonile reisimise ajal. Võite olla kindel, et teie telefon jääb kindlalt paika isegi kõige tormilisematel hetkedel teel. Te ei pea enam muretsema, et teie seade kogemata ringi liigub!

2 kinnitamisviisi

MagRoad pakub kahte mugavat kinnitamisvõimalust, et need sobiksid ideaalselt teie eelistustega. Kaasasolev hoidja võimaldab teil hõlpsasti paigaldada hoidja õhuavasse, tagades stabiilse hoidmise ilma, et see blokeeriks teie vaadet tuuleklaasile. Alternatiivselt võite kasutada 3M kleebist, mis võimaldab hoidjat paigaldada igale tasasele pinnale sõiduki sees.

Alati laetud nutitelefon

Nüüd saate nautida täielikku reisivabadust, teades, et teie nutitelefon on alati valmis, ilma liigsete seiskamiseta. Hoidja võimaldab induktiivset laadimist iPhone 12 seeriale, pakkudes neile kiiret ja ohutut laadimist. Samuti on sellel kaitse ülepinge ja lühise eest, ning FOD (võõrkeha tuvastamine) kaitse tagab, et laadimisprotsess on ohutu ja tõhus, elimineerides riski, et võõrkehad kahjustavad teie seadet laadimispinnal.

Kaasas:

autohoidjaVentilatsiooni resti hoidjaLiimimisaluseUSB kaabel3M kleebis

 

TootjaNillkin
mudelNKT08
VärvMust
Sisendvool5V/2A, 9V/2A
Väljundvõimsus5W/7.5W/10W
Laadimise efektiivsus≤80%
MaterjalTulekindel PC + ABS
Kaal81.5 g (resti hoidjaga); 70 g (liimimishoidjaga)
Mõõtmed96 x 63 x 77 mm (resti hoidjaga); 96 x 63 x 73 mm (liimimishoidjaga)
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
53 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.