Multifunctional 2-in-1 magnetic car holder Joyroom JR-ZS294 with stand (black)

Joyroom
Tootekood: JR-ZS294
Hind
15.15 €

Multifunktsionaalne 2-in-1 magnetiline autohoidja Joyroom JR-ZS294 koos alusega (must)

Kas otsite praktilist hoidjat, mis töötab paljudes erinevates olukordades? Valige Joyroom JR-ZS294 magnetiline hoidja ja nautige selle pakutavaid võimalusi. Saate seda kanda sõrmes rahvarohketes kohtades, kasutada seda nagu alust või paigaldada oma autosse. Toode tagab teie telefoni stabiilse positsiooni ja tagab mugava kasutamise erinevates oludes.

Laialdane rakendus

See kompaktne toode paistab silma oma erakordse funktsionaalsuse poolest ja seda saab kasutada kolmes erinevas vormis. Sõrmus tagab stabiilse haarde ja tuleb kasuks näiteks puhkusereisi ajal. Samuti saate seda kasutada telefoni aluse jaoks, et seade panna lauale või kirjutuslauale ja mugavalt vaadata videosisu. Võimalused ei piirdu siin - voldige sõrmust, paigaldage hoidja autosse ja nautige mugavat navigeerimist sõidu ajal.

Teie vajadustele kohandatud

Hoidja eristub oma reguleeritava disaini poolest, nii et saate muuta selle nurka ja pöörata seda 360 kraadi. See võimaldab teil paigutada oma telefoni optimaalsesse asendisse laual või kirjutuslaual, lisaks ei põhjusta toode ebamugavust, kui seda kantakse sõrmes. Kui te ei vaja hoidjat, saate selle lihtsalt kokku voltida ja hõlpsasti peita telefoni näiteks oma rahakotti.

Komplekti kuulub

Ümmargune hoidjaPaigaldusklippPaigaldusbaasMetallringKleebis
TootjaJoyroom
mudelJR-ZS294
Hoidmisse tüüpMagnetiline
Seadmete ühilduvusNutitelefonid diagonaaliga 4.7" - 6.7"
MaterjalMetall + ABS + PC
Mõõtmedφ57 x 52 mm
VärvMust
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
50 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.