Stable Gravitational Wireless Charging Car Mount Baseus Pro 15W (black)

Baseus
Tootekood: SUWX030001
Hind
18.60 €

Baseus gravitatsioonivõrgustiku hoidja 15W induktsioonilaadijaga (must).

Kasutage oma navigeerimisseadet mugavalt ja olge kindel, et teie telefon ei tühjene reisi ajal autos. Baseus gravitatsioonivõrgustiku hoidja hoiab teie seadet stabiilsena ja on väga mugav kasutada. See võimaldab teil laadida oma nutitelefoni juhtmevabalt maksimaalse võimsusega 15W. See on loodud vastupidavatest materjalidest ja varustatud kvaliteetse mehhanismiga, mis tagab usaldusväärse töö. Toode on ühilduv nutitelefonidega, mille diagonaal on 5.4-6.7".

Ükski stabiilsus

Hoidja on loodud, et tagada teie nutitelefonile vajalik stabiilsus. See on varustatud pehmete silikoonpadjanditega, mis tagavad veelgi kindlama hoidmise ja löögikindluse. Te ei pea enam muretsema, et teie telefon kukub ja kahjustub! Baseus ei lase end hirmutada isegi kiiruspommidest, konarlikest teedest või äkkpidurdustest.

Kiire laadimine

Nüüd saate mugavalt laadida oma nutitelefoni autos reisides. Hoidja on varustatud induktiivlaadijaga, mis pakub laadimist kuni 15W võimsusega. Selle abil saate hõlpsasti taastada energiat nutitelefonides, mis toetavad juhtmevaba laadimist. Ja parim osa - te ei pea isegi oma telefoni ümbrist eemaldama (kuni 6mm), et seda laadida!

Ohutuse nimel

Seade on varustatud edasijõudnud kiibiga, mis mitte ainult ei võimalda teil laadida vilksamisi, vaid jälgib ka pidevalt temperatuuri. Seega ei pea te muretsema ülekuumenemise pärast. Kõrge ohutuse tase on tagatud ka mitmete sisseehitatud kaitsesüsteemidega, mis kaitsevad ülekoormuse, lühise, ülepingete ja ülelaadimise eest. Võite olla kindel, et teie nutitelefon on ohutu!

Kasutajasõbralik

Saate hoidjat ühe käega hõlpsasti kasutada - kui asetate oma nutitelefoni sellesse, klammerdub see automaatselt kinni ja kui eemaldate selle, naaseb see algsesse asendisse. Aksessuaar kasutab suurepärase kvaliteediga mehhanismi, mis tagab sujuva ja usaldusväärse töö isegi pika aja jooksul. Unustage ebameeldiv hõõrdumine!

Veelgi rohkem mugavusi

Aksessuaar sobib ideaalselt telefonidele, mille diagonaal on 5.4-6.7". Hoidja on samuti väga lihtne paigaldada ja on varustatud tugeva konksuga, et tagada stabiilsus. Samal ajal on toode piisavalt väike, et see ei takistaks teie auto võre. Lisaks võimaldab sisseehitatud kuulkinnitus paigutada aksessuaari erinevatesse nurkadesse.

Kaasas

hoidja laadimiskaabel
Tootja Baseus
Nimi Baseus Stabiilne Gravitatsiooniline Juhtmevaba Laadimisauto Hoidja Pro 15W
mudel SUWX030002
Värv Must
Materjal ABS + PC
Mõõdud 96 x 52 x 88 mm
Sisendvool5V / 2A, 9V / 2A, 12V / 1.67A
Väljundvõimsus5W / 7.5W / 10W / 15W
Ühilduvus Nutitelefonid, mille diagonaal on 5.4-6.7"
Ventilatsiooni võre tüüp Sirged ventilatsioonivõred (toode ei sobi ümmarguste võredega)
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
827 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.