Apple

Apple iPad (2021), 10.2", 64 GB, WiFi, space gray

Tootekood:
MK2K3FD/A
  • Ekraani Läbimõõt: 10.2 "
Hind
415.60 €
Kuumakse
12.12 € / kuumakse alates

Apple'i 10,2-tolline Wi-Fi 64GB iPad on mitmekülgne seade, mis sobib ideaalselt laiale kasutajaskonnale, alates üliõpilastest kuni professionaalideni. Siin on peamised põhjused, miks peaksite kaaluma selle iPadi ostmist:


Ideaalse suuruse ja visuaalse kogemusega: 

Selle 10,2-tollise Retina ekraaniga iPad pakub erksaid ja selgeid pilte, muutes selle ideaalseks lugemiseks, meedia vaatamiseks ja graafikatöödeks.


Võimsus ja jõudlus: 

Kiire protsessoriga varustatud iPad tagab rakenduste sujuva töö, tõrgeteta mitme ülesande täitmise ja tõhusa ülesannete haldamise.


Optimaalne salvestusruum: 

64GB sisemälu pakkudes on piisavalt ruumi teie dokumentide, rakenduste, fotode ja videote salvestamiseks ilma pideva sünkroonimise või failide kustutamise vajaduseta.


Kaasaskantavus ja disain: 

Kerge ja õhuke, see iPad on kerge kaasa võtta kuhu iganes, ja selle stiilne kosmosehalli värvi disain muudab selle stiilseks aksessuaariks.


Mitmekülgsus kasutamisel: 

Haridusest meelelahutuseni, ärist loominguni sobib iPad paljudeks erinevateks ülesanneteks, muutes selle kasulikuks vahendiks igale kasutajale.


Apple'i ökosüsteem: 

Integreerimine teiste Apple'i seadmete ja teenustega nagu iCloud, Apple Pencil ja Smart Keyboard laiendab iPadi funktsionaalsust, muutes selle veelgi võimsamaks töövahendiks.


Vastupidavus ja usaldusväärsus: 

Apple'i tooted on tuntud oma vastupidavuse ja usaldusväärsuse poolest, samuti suurepärase toe ja teeninduse poolest.


Apple'i 10,2-tollise Wi-Fi 64GB iPadi ostmine on investeering seadmesse, mis mitte ainult ei rahulda teie praeguseid vajadusi, vaid jääb asjakohaseks ja kasulikuks paljudeks aastateks.

Ekraani Andmed

Diagonaal10.2 "
Lahutusvõime2160 x 1620

Muu info

Füüsilised ühendused1 x Lightning; 1 x 3,5 mm minijack
Akumaht32.4 Wh
VärvusGray
MudeliPad Wi-Fi
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
23 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.