Samsung

Tahvelarvuti Samsung Galaxy Tab A8 10,5" X200, 3+32GB, Wifi, hõbe

Tootekood:
SM-X200NZSAEUE
  • Ekraani Läbimõõt: 10.5 "
  • Püsimälu: 32 GB
  • Operatiivmälu: 3 GB
Viimasepeal sisu. Kaunilt välimus.
Naudi uut elegantset disaini ja Galaxy ökosüsteemi sujuvat ühenduvust, mis võimaldab Sul teha rohkem – näiteks vastata ja alustada telefonikõnesid tahvelarvutis. Elav ekraan on ideaalne filmide vaatamiseks, videokõnedeks ja sotsiaalmeedia sirvimiseks. Ja ühel ekraanil saad korraga avada mitu rakendust. Samsung Galaxy Tab A8 sobib ideaalselt kõigile pereliikmetele.

Ekraan, mis haarab endasse
10,5-tolline ekraan oma hiilgava selgusega ning Dolby Atmos ruumiline heli annavad kinoelamuse, mis haarab endasse. Loe e-kirju ja sõnumeid, avades ühel ekraanil mitu rakendust korraga. Ja vaata, kuidas lapsed õpivad ekraanil, mis tekitab neis põnevust.

Too kõik oma seadmed kokku
Galaxy ökosüsteemi kogemus avab uue võimaluste maailma. Seadmetevaheliste sujuvate ühenduste abil saad alustada videokõnet tahvelarvutis ja lõpetada see telefonis või lülitada oma lemmiklaulu tahvelarvutist kõrvaklappidesse.

Ruumi kõige jaoks
Ole salvestusruumi osas nutikas. 32 GB sisemäluga on ruumi kõigi Su fotode, videote, mängude ja rakenduste jaoks. Täiendavat salvestusruumi saad ka kuni 1 TB microSD-kaardiga (ei kuulu komplekti).

Kiire laadimine. Jõudu tundideks.
Energiatõhusa akuga töötad, striimid ja teed videokõnesid tundide kaupa vaid ühe laadimisega. Tänu kiirlaadimist toetavale USB-C-pesale täitub aku väledalt. Naudi juhtmepundardeta elu ühe universaalse laadijaga, mis toidab kõiki Su Galaxy seadmeid.

Lihtsaim. Andmeedastus. Eales.
Lihtne andmeedastus on õnnelik andmeedastus. Pole tähtis, millist operatsioonisüsteemi kasutad, Smart Switch muudab lemmikfailide edastamise seadmete vahel imelihtsaks.

Kõik märkmed ühes kohas
Samsung Notes ühendab ja sünkroonib Su märkmed automaatselt, nii et Sul on alati juurdepääs oma ideedele ja meeldetuletustele, olenemata sellest, kas kasutad Galaxy telefoni, tahvelarvutit või arvutit.

Ärata lastes huvi õppimise vastu
Anna oma lastele parim koht mängimiseks ja õppimiseks. Täiustatud vanemliku kontrolli abil võid olla kindel, et nad ei kuluta liiga palju aega mängude mängimisele. Kohandatav avaekraan paneb lapsed tundma, et neil on tõesti oma ainulaadne seade.

Ekraani Andmed

Paneeli tüüpTFT
Diagonaal10.5 "
Lahutusvõime1920x1200

Protsessori andmed

PereUnisoc Tiger
Mudel UNISOC Tiger T618

Mälu

Püsimälu
32 GB
Operatiivmälu3 GB

Muu info

4G LTEPuudub
MälukaardipesaMicroSDXC
Akumaht7040 mAh
VärvusHõbe
MudelX200
Garantii24 month(s)
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.