Apple

Apple iPad 10,2" 64GB WiFi, space gray (2021)

Tootekood:
MK2K3HC/A
  • Ekraani Läbimõõt: 10.2 "
  • Püsimälu: 64 GB
  • Operatiivmälu: 3 GB
Hind
424.60 €
Kuumakse
12.38 € / kuumakse alates
Kõik käib lihtsalt.
Võimas. Lihtne kasutada. Mitmekülgne. Uus iPad on loodud kõigi su lemmiktegevuste jaoks. Tööta, mängi, loo, õpi, suhtle. Ja see on uskumatult hea hinnaga.

Võimsust jagub kõigeks.
A13 Bionic kiip muudab kõik sujuvamaks, alates suhtlusrakendustest kuni veebis surfamiseni ja mitme programmi korraga kasutamiseni. Kuni 20% kiirem graafika­protsessor saab hakkama kõigi ülesannetega. See sobib ideaalselt kaasahaaravateks mängudeks ja paljuks muuks.

Sinu säravad mõtted sinu säraval ekraanil.
Uskumatult detailirikas, erksate värvidega 10,2-tolline Retina-ekraan on loodud filmide vaatamiseks, projektidega töötamiseks ja meistriteoste joonistamiseks. True Tone kohandab värvitemperatuuri vastavalt ümbritsevale ruumile ja muudab ekraani kasutamise mugavaks igas valguses.

Filmi, töötle, jaga. Mõnuga.
Center Stage muudab videokõned kaasavamaks ja hoiab sind automaatselt kaadri keskel. Sellega saad filmida ka erakordselt ägedaid videoid ja neid siis sotsiaalmeediarakendustes jagada. Lisaks Center Stage’ile on 12 MP ülilainurkobjektiiviga esikaameral märgatavalt parem pildikvaliteet. Nii selfied kui ka grupipildid on nüüd veelgi ilusamad. Tagaküljel asuva 8 MP lainurkkaameraga tehtud fotod ja videod on erakordselt detailsed ja elutruude värvidega. Mitmekülgse tagakaameraga saad ka dokumente skannida ja sukelduda kaasahaaravasse liitreaalsusesse.

iPadOS. Eriliselt sujuv opsüsteem.
Suure Multi‑Touch-ekraani jaoks loodud iPadOS on võimas ja seda on lihtne kasutada. iPad OS 15 muudab iPadi veelgi funktsionaalsemaks. Mitme rakenduse korraga kasutamine on lihtsam, info otsimine ja organiseerimine mugavam ja märkmete tegemine sujuvam.

Rakendused kõigi su lemmik­tegevuste jaoks.
iPadis on kohe olemas võimsad Apple'i rakendused nagu Fotod, Kaardid, Sõnumid, Mail ja Safari. Ja enam kui miljoni App Store'is leiduva, spetsiaalselt iPadi jaoks loodud rakenduse seast leiad igaks tegevuseks õige. Tee muusikat või trenni, loe uudiseid või liitu sõpradega mängulahingus.

Sisse­ehitatud privaatsus.
Nagu iga Apple'i toote puhul, on ka iPadi loomisel lähtutud sinu privaatsusest ja turvalisusest. See ei ole alati lihtne. Kuid me usume, et need uuendused on seda väärt.

Loodud kõigi jaoks
Tehnoloogia on kõige võimsam siis, kui seda saavad kasutada kõik inimesed. Seetõttu on iPadil hõlbustusfunktsioonid, mis toetavad nägemis-, kuulmis-, liikuvus- ja kognitiivseid vajadusi. Näiteks viipekeele tugi FaceTime'is. See tuvastab viipekeele kasutaja ning tõstab ta FaceTime'i rühmakõnes esile.

Ekraani Andmed

Paneeli tüüpLED
Eredus500 cd/m²
Diagonaal10.2 "
Lahutusvõime2160 x 1620

Protsessori andmed

PereApple
MudelA13

Mälu

Püsimälu
64 GB
Operatiivmälu3 GB

Muu info

4G LTEPuudub
Akumaht32.4 Wh
VärvusHall
MudeliPad 10.2" 9th Gen
Garantii12 month(s)
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
300 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.