Teclast Tablet P30T Kids 10.1" 4/64 GB WIFI (blue)

Teclast
Tootekood: P30TKIDS(BLUE)
Hind
125.40 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Teclast P30T Laste tahvelarvuti 10.1" 4/64 GB WIFI (sinine)

Teclast P30T Laste tahvelarvuti on ideaalne lahendus noorematele kasutajatele, kombineerides kaasaegse tehnoloogia atraktiivse disainiga. Sellel on 10.1" IPS ekraan, Octa-Core protsessor, 4 GB RAM ja 64 GB sisemälu, mida saab laiendada kuni 1 TB. Seetõttu saavad teie lapsed nautida sujuvat toimimist ja kasutada vabalt rakendusi, mänge ja multimeediat. Lisaks pakub seade kuni 15 tunni tööaega ühe laadimisega ja töötab Android 14 peal, 3D elementidega nagu dinosaurused ja lilled, mis lisavad visuaalset atraktiivsust.

Ohutu kasutamine

Teclastiga pakute oma väikesele ohutut mängu ja hariduse vormi. P30T Laste tahvelarvuti on varustatud sertifitseeritud ökoloogiliselt puhta silikoonkattaga, mis on pehme puudutusele ja millel on libisemisvastane pind. Katta on ka lõhnatu ja mittetoksiline ning täiendavate omadustega nagu kukkumiskaitse ja spetsiaalsed nööriaugud, on seade vastupidav ja mugav kasutada. Lisaks võimaldab 360° pööratav alus selle paigutamist igasugusesse nurka.

Hariduslikud omadused TKids Space'iga

TKids rakendus on haridusliku sisu, mängude ja tegevuste keskus, mis aitab lastel arendada oskusi interaktiivsete tundide, mõistatuste, lugude ja muu kaudu. Tahvelarvuti pakub Google Family Link vanemerežiimi, mis võimaldab teil jälgida oma laste tegevust, hallata rakendusi ja seada ajapiiranguid. See annab hooldajatele täieliku kontrolli selle üle, mida nende lapsed teevad. TKids Space pakub ka isikupärastatud teemasid ja taustapilte, mida saab kohandada kasutaja soovide järgi.

Tippkvaliteediga jõudlus

Seadet toidab Octa-Core Allwinner A523 protsessor ja Mali-G57 graafika sujuvaks ja reageerivaks jõudluseks. Seetõttu töötab Teclast P30T Laste tahvelarvuti hästi lastele, kes kasutavad nõudlikke haridusrakendusi ja interaktiivseid mänge. Tahvelarvuti pakub kiiret juurdepääsu kõigile funktsioonidele ilma viivitusteta ja tõrgeteta.

Laiendatav mälu

P30T Laste tahvelarvuti pakub 4GB RAM-i ja 64GB sisemälu, mida saab laiendada kuni 1TB MicroSD kaardiga. See annab lastele piisavalt ruumi nende lemmikrakenduste, mängude, fotode ja videote jaoks.

Kõrge kvaliteediga heli

Teclast P30T Laste tahvelarvuti on varustatud kahe komplekti välistest PureSound kõlaritest ja digitaalse võimendichipiga kõrge helikvaliteedi tagamiseks. Sisseehitatud 3.5mm kõrvaklappide pesa võimaldab lastel nautida oma lemmikmuusikat, filme ja mänge, häirimata kedagi.

Midagi väikestele fotograafidele

5 MP tagakaamera koos kahekordse AI süsteemiga ja 2 MP esikaamera võimaldavad lastel dokumenteerida oma seiklusi ja jagada neid pereliikmete ja sõpradega. Lisaks on tahvelarvutil sisseehitatud LED välk, mis parandab fotode ja videote kvaliteeti halva valgustuse tingimustes.

Usaldusväärne ühenduvus

Teclast P30T Laste tahvelarvuti toetab uusimat Wi-Fi 6 standardit, mis pakub madalamat latentsust võrreldes traditsioonilise Wi-Fi 5-ga. Lisaks, Bluetooth 5.4 toega AAC ja LDAC, saavad lapsed nautida kvaliteetset heli, kasutades traadita kõrvaklappe ja muid seadmeid.

Ekraanimoodid silmade terviseks

Teclast P30T Laste tahvelarvuti pakub erinevaid ekraanimooduseid nagu Silmade kaitse, Lugemine, Hämar ja Tume, et kaitsta nägemist pikaajalise kasutamise ajal ja aidata vähendada silmade väsimust.

Komplektis:

Tahvelarvuti5V/2A laadijaUSB-C kaabelKasutusjuhend

 

TootjaTeclast
mudelP30T Laste
OperatsioonisüsteemAndroid 14
ProtsessorAllwinner A523 4 x A55@1.8GHz + 4 x A55@1.4GHz
RAM4 GB
ROM64 GB
Micro SDKuni 1 TB
HeliMicrofon
Kõlarid2 kõlarit
Aku maht6000 mAh
Videomängu kestusKuni 8 tundi
Interneti sirvimise aegKuni 8 tundi
Muusika esitamise aegKuni 12 tundi
Ekraani suurus10,1"
Ekraani tüüpIPS
Resolutsioon1280 x 800
PPI149.45 ppi
Heledus10 cd/m² - 300 cd/m²
Puudutus10-punktiline multi-touch
Tagakaamera5 MP + 0.3 MP
Esikaamera2 MP
AnduridGravitatsioon, Hall
SaduladUSB-C
SlotMicro SD
ÜhenduvusWiFi 802.11 a/b/g/n/ac;2.4 GHz & 5 GHz
BluetoothVersioon 5.0
WiFi DisplayToetamine
GPS/BEIDOUEi
A-GPSEi
GLONASSEi
GALILEOEi
Toetatud GSM sagedusedEi
Toetatud WCDMA sagedusedEi
Toetatud FDD LTE sagedusedEi
Mõõtmed255 mm (P) × 179 mm (L) × 19 mm (S)
Kaal840 g
VärvSinine
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
3 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.