Phone case Baseus Magnetic Crystal Clear for iPhone 13 (transparent) with all-tempered-glass screen protector and cleani

Baseus
Tootekood: ARSJ010602
Hind
13.55 €

Baseus Magnetiline Kristallselge kaitsekate iPhone 13-le (läbipaistev) + karastatud klaas + puhastuskomplekt

Kas kasutate sageli magnetilisi tarvikuid? Või laadite oma iPhone 13 juhtmevabalt? Panustage Baseus'e pakkumisele ja nautige funktsionaalsust ning usaldusväärset kaitset. Läbipaistev kate Magnetiline Kristallselge seeriast on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mis tagavad kukkumiskindluse ja esteetilise välimuse. Karastatud klaas ja puhastuskomplekt on samuti kaasas.

-Baseus/ARSJ010602/1

Hoolitsedes oma telefoni eest

Ütle igaveseks hüvasti muredele, et teie nutitelefon võib kukkumise, löögi või mõju tõttu kahjustuda. Baseus brändi kate on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, nagu PC, mis annavad sellele uskumatut vastupidavust. See kaitseb ka usaldusväärselt teie iPhone'i kaameraobjektiive.

-Baseus/ARSJ010602/2

38 magnetit

Baseus'e kate on varustatud 38 neodüümi N52 magnetiga, millel on väga suur tõmbejõud. See võimaldab teil vabalt kasutada magnetilisi tarvikuid. Ja see pole veel kõik - saate ka oma nutitelefoni juhtmevabalt laadida, eemaldamata seda katte alt.

-Baseus/ARSJ010602/3

Esteetilised omadused

Tänu oma hästi läbi mõeldud disainile ei takista kate nutitelefoni porte. See tagab ka mugava juurdepääsu nuppudele. Tarvik on valmistatud läbipaistvast Bayer PC plastist, mis võimaldab telefonil olla nähtav ja ei muutu kollaseks isegi pika kasutamise järel. Samuti eristub see higi- ja sõrmejälgede vastupidavuse poolest. Kaasasolevad puhastuskomplektid aitavad teil hoida oma telefoni korras.

-Baseus/ARSJ010602/4

Kaasas:

KateKarastatud klaasPuhastuskomplekt
TootjaBaseus
mudelARSJ010602
MaterjalPC
Tootmisprotsessinjektsioonvormimine
Värvläbipaistev
ÜhilduvusiPhone 13
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
68 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.