Apple

Apple iPhone 15 Pro 128GB, blue titanium

Tootekood:
MTV03PX/A
  • Diagonaal: 6.1 "
  • Operatiivmälu: 8 GB
  • Püsimälu: 128 GB
Hind
1 159.10 €
Kuumakse
33.81 € / kuumakse alates
iPhone 15 Pro. 120 Hz ProMotion ja Dynamic Island'iga Super Retina XDR OLED ekraan ja Ceramic Shield esiklaas, viimasepeal A17 Pro kiip, 48 MP põhikaamera, 12 MP ülilainurk- ja telefotoobjektiivid, 3× suum, kohandatav Action-nupp ja võimsaim Pro kaamerasüsteem – kõik see ülimalt vastupidavas titaanist korpuses.

iPhone. Titaanist vormitud.

iPhone 15 Pro on esimene iPhone, milles kasutatakse lennutööstuse tasemel titaanist disaini. Sama sulamit kasutatakse Marsile missioonile saadetavates kosmoselaevades.

Titaanil on metallidest üks parimaid tugevuse ja kaalu suhteid. Tänu sellele on Apple Pro mudelid kergemad kui eales varem. Märkad erinevust kohe, kui selle kätte võtad.

A17 Pro kiip. Eepiline võit mänguritele.
Kohal. Apple’i graafikaprotsessorite ajaloo suurim täiustus. A17 Pro on täiesti uue klassi iPhone’i kiip, mis pakub senisest palju paremat graafikat.

Uskumatult detailirohkete keskkondade ja realistlike tegelastega mobiilimängud on ülimalt kaasahaaravad . Tänu oma klassi juhtivale kiirusele ja tõhususele on A17 Pro kiip eriti võimekas.

Uus 6-tuumaline profiklassi graafikaprotsessor.

Kaamera, mis jäädvustab sinu suurejoonelised nägemused.
Dramaatiliselt mitmekülgsed kadreerimisvõimalused ja järgmisel tasemel portreekunst. Vaata, mida saad teha meie kõige võimsaima iPhone'i kaamerasüsteemiga.

iPhone 15 Pro võimaldab valida mitme fookuskauguse vahel. Nüüd saad seitset profitasemel objektiivi endaga kõikjal kaasas kanda.

48 MP põhikaamera on veelgi arenenum ning suudab jäädvustada ülimalt kõrge eraldusvõimega fotosid, millel on täiesti uuel tasemel detailid ja värvid.

Märkad kohe, et su portreed on palju kõrgemal tasemel. Ja enam ei pea sa portreerežiimi sisse lülitama. Pole vahet, kas sinu subjektiks on inimene, koer või kass - iPhone tuvastab sügavusinfo automaatselt. Nii võid hetkega näha oma fotot portreena, millel on kunstipärane hägustatud efekt. Samuti võid sa seda teha hiljem rakenduses Photos.

Action-nupp on tegudeks valmis.
Uhiuus Action-nupp on kiirtee sinu lemmiktegevuste juurde. Pärast lemmikfunktsiooni seadistamist vajuta tegevuse käivitamiseks nupule ja hoia seda all.

Vaikimisi on Action-nupp seadistatud lülitama helina ja vaikerežiimi vahel. Kui valid mõne muu toimingu, saad vaigistamiseks kasutada juhtimiskeskust või kasutada fookusrežiimi, et lülitada oma iPhone automaaselt vaikerežiimile.

Action-nupp on alati valmis. Käivita kaamera, et jäädvustada spontaanne selfie. Salvesta häälmemo. Lisaks saad valida otsetee, et avada mõni rakendus või teostada mitu erinevat toimingut, näiteks tulede sisselülitamine sinu elutoas ja muusika mängimine.

Gigabittide kiirendi.
iPhone 15 Pro on esimene USB 3 toetav iPhone. See võimaldab varasemast palju kiiremat andmeedastust ja profitööd.

Uus USB-C liides võimaldab sul laadida oma Maci või iPadi sama kaabliga, mida kasutad iPhone 15 Pro laadimiseks. Hüvasti, juhtmepuntrad.

Uhiuus WiFi 6E võimaldab kuni kaks korda kiiremat juhtmevaba kiirust. Seega saad faile välkkiirelt üles ja alla laadida.

Kas otsid sõpra ülerahvastatud raudteejaamas või inimestest tulvil pargis? Siin tuleb sulle appi Find My sõprade täppisotsing.

Sellele annab võimsuse teise põlvkonna ülilairiba kiip, Täppisotsingul on nüüd kolm korda suurem ulatus, et viia sind otse sõprade juurde.

Täppisotsingu aktiveerimiseks saavad mudelit iPhone 15 Pro või iPhone 15 kasutavad sõbrad jagada oma asukohta ainult sinuga Find My rakenduse kaudu. See on lihtne ja privaatne.

Pro-tasemel aku kestvus.
Isegi nii paljude uute võimalustega suudab iPhone 15 Pro tagada endiselt hämmastava aku kestuse terveks päevaks.
  • Kuni 23 tundi video esitusaega mudelil iPhone 15 Pro
  • Lisa MagSafe laadija kiireks ja efektiivseks juhtmevabaks laadimiseks
iPhone 15 Pro mudelil on kuni 6 tundi rohkem video esitusaega kui iPhone 12 Pro mudelil.

Õnnetuse korral aitab iPhone abi leida.
iPhone’il on autoavarii tuvastus. See on elutähtis ohutusfunktsioon, mis on aidanud päästa elusid.

Olulisteks asjadeks loodud.
See, mis on sinu jaoks oluline, on oluline ka Apple'ile. Alates privaatsusest, mis annab sulle rohkem kontrolli sinu andmete üle. Kuni ringlussevõetud materjalide kasutamiseni keskkonnamõju minimeerimiseks. Ning sisseehitatud funktsionaalsuste loomiseni, mis muudavad iPhone'i kõigile ligipääsetavaks.

Ekraan:

Ekraani Diagonaal:6.1 "
Paneel:Super Retina XDR display with ProMotion
Lahutusvõime:2556 x 1179

Jõudlus:

Protsessori pereApple
ProtsessorA17 Pro
Tuumade arv6 (2P+4E)

Mälu:

Operatiivmälu8 GB
Püsimälu128 GB

Kaamera:

Põhikaamera:48+12+12
Põhikaamera filmimis protokollid:4K video recording at 24fps, 25fps, 30fps or 60fps. 1080p HD video recording at 25fps, 30fps or 60fps 720p HD video recording at 30 fps
Esikaamera:12

Ühenduvus:

Wireless:Olemas
Bluetooth:Olemas

Muu:

Värvus:Azure
Sim tüüp:eSIM; Nano
SIM ühilduvus:Yes
5G:Olemas
4G:Olemas
3G:3G
Kaal:187 g
Garantii:12 month(s)
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
300 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.