Apple

Apple iPhone 13 256GB, midnight

Tootekood:
MLQ63ET/A
  • Diagonaal: 6.1 "
  • Püsimälu: 256 GB
  • Aku mahutavus: 3240 mAh
Hind
1 077.10 €
Kuumakse
31.42 € / kuumakse alates
  • Apple kõikide aegade kõige arenenum topeltkaamerasüsteem.
  • Vastupidavus on kõige keskmes. Sees ja väljas, äärest ääreni.
  • Välkkiire kiip, mis jätab konkurendid seljataha.
  • Hiiglaslik hüpe aku kestvuses. Igapäevaselt kasulik.

Kuidas nii suur kaamerauuendus ära mahtus?
Täiesti uus arhitektuur ja 45 kraadi pööratud objektiivid võimaldasid seadmesse mahutada parima topeltkaamerasüsteemi, mille lainurkkaameral on Apple seni suurim sensor. Samuti tehti ruumi liikuva sensoriga optilisele pildistabilisaatorile ja varustati ülilainurkkaamera kiirema sensoriga.
  • Uus ultralainurkkaamera toob rohkem esile ka fotode kõige pimedamatest nurkadest
  • Uus lainurkkaamera püüab 47% rohkem valgust, tulemuseks on paremad fotod ja videod
  • Uus liikuva sensoriga optiline stabilisaator hoiab pildi teravana ka ebastabiilsetes oludes

Esmaesitlus: filmilik režiim.
Filmiloojad kasutavad sellist tehnikat nagu fookuse viimine ühelt objektilt teisele, et suunata filmis vaatajate tähelepanu. Nüüd võimaldab iPhone sul hõlpsasti kasutada seda loomingulist tehnikat ka oma videotes.

Filmilik režiim loob automaatselt kauneid sügavusefekte ja fookuse üleminekuid.
Alusta lihtsalt salvestamist ning filmilik režiim hoiab fookuse objektil ja loob samal ajal tema ümber kauni teravussügavuse efekti. Filmilik režiim aimab, kui uus oluline objekt kaadrisse hakkab sisenema, ning viib fookuse automaatselt tema peale. Nüüd võid suurema vaevata luua videoid, mis näevad välja nagu tõeline film.

Sügavusefekti võib muuta isegi peale filmimist.
Kas soovid muuta fookust või kohandada hägusust pärast võtte lõppu? Pole probleemi. iPhone'is saad seda teha vaid paari puudutusega. Seda ei suuda isegi profifilmikaamerad. Filmilik režiim salvestab Dolby Vision HDR formaadis.

Sinu oma stiilis kaamera – uus fotostiilide funktsioon.
Stiilide funktsioon on piisavalt nutikas, et näiteks suurendada või vähendada värvide intensiivsust, hoides samas nahatoonid loomulikuna. Fotostiilid annavad su fotodele isikupärase ilme. Ent erinevalt filtritest teevad stiilid muudatusi vaid valitud aladele, et säilitada loomulikud nahatoonid. Vibrant muudab fotod säravaks ja erksaks. Rich Contrast loob tumedamad varjud ja sügavamad värvid. Warm ja Cool rõhutavad kuldseid või siniseid pooltoone. Vali stiil ja valmis!

Super Retina XDR ekraan.
Apple OLED-ekraan on 28% erksam (kuni 800 nitti), nii et see on päikesevalguses paremini nähtav. Ja HDR-sisu puhul on heledus lausa 1200 nitti. Nii säravad valged, tumedad mustad kui ka kõik vahepealsed varjundid on hästi märgatavad. Sellegipoolest on ekraan enneolematult energiasäästlik. iPhone 13 vastab kinostandardi värvigammale, mis kuvab värvid just nii, nagu filmilooja seda soovis. Ja tänu imelisele värvitäpsusele on kõik ekraanil silmapaistvalt loomulik. Super Retina XDR-ekraanil on ülisuur pikslitihedus, et nii fotod, video kui ka tekst (või mis tahes muu sisu) oleks eriti terav. TrueDepth-kaamera võtab nüüd vähem ruumi, nii et ekraanipind on selle võrra veelgi suurem.

A15 Bionic on mängureegleid muutev kiip.
Välkkiire A15 Bionic annab hoogu filmilikule režiimile, fotostiilidele ja Live Textile, ja paljule muule. Secure Enclave paneb luku taha isikliku info nagu Face ID ja kontaktid. Ja see on ka tõhusam, tagades pikema aku kestvuse.
  • Kuni 50% kiirem protsessor kui konkurentidel
  • Kuni 30% kiirem graafikaprotsessor kui konkurentidel
  • Sellest kiirem nutitelefonikiip on ainult iPhone 13 Pro oma

5G ja iPhone. Teine tase.
Maailm liigub kiiresti 5G suunas. Striimimine, allalaadimine – kõik see toimib palju kiiremini. 5G on piisavalt kiire isegi tõsiste mitme mängijaga mängude, liitreaalsusvideote jagamise ja palju muu jaoks. Režiimiga Smart Data võtab iPhone automaatselt hoo maha, et säästa võimsust, kui sul kogu seda kiirust vaja ei ole.

Ole ühenduses. Ole hetkes.
iOS 15 teeb suhtlemise lihtsaks, isegi samal ajal kui jagad filme, muusikat või oma ekraanil toimuvat FaceTime'is. Tõhusamaks töötamiseks saad välja filtreerida kõik teatised, mis ei puuduta käsilolevat tööd. Ja piltides sisalduvat teksti saad kiiresti kasutada näiteks meilide saatmiseks, helistamiseks, teejuhiste saamiseks ning paljuks muuks.

Sisseehitatud privaatsus.
iPhone aitab sul oma isikuandmeid kontrolli all hoida. Näiteks aitavad Privacy Nutritioni sildid sul näha, kuidas kasutavad rakendused sinu andmeid. Rakendused vajavad sinu luba su tegevuste jälgimiseks teiste ettevõtete rakendustes või veebisaitidel. Ja niivõrd palju muud.

Ekraan:

Ekraani Diagonaal:6.1 "
Paneel:Super Retina XDR OLED
Lahutusvõime:2532 × 1170

Jõudlus:

Protsessori pereApple
ProtsessorA15 Bionic
Tuumade arv6

Mälu:

Operatiivmälu4 GB
Püsimälu256 GB

Kaamera:

Põhikaamera:12+12
Põhikaamera filmimis protokollid:4K@24/30/60fps, 1080p@30/60/120/240fps
Esikaamera:12

Ühenduvus:

Wireless:Olemas
Bluetooth:Olemas

Muu:

Akumaht:3240 mAh
Värvus:Must
Sim tüüp:Nano-SIM
SIM ühilduvus:Dual SIM
5G:Olemas
4G:Olemas
3G:3G
Kaal200 g
Garantii:12 month(s)
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
7 tk
Tellimine esindusse 2-7 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.