Panasonic

Panasonic KX-TU160, must

Tootekood:
KX-TU160EXB
  • Diagonaal: 2.4 "
  • Operatiivmälu: 32 GB
Hind
53.95 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates
Suured valgustusega nupud
Tänu suurtele valgustatud nuppudele on lihtne mobiiltelefon KX-TU160 kasutajasõbralik kõigile vanusegruppidele, muutes numbrite valimise eriti lihtsaks, seda isegi pimedas.

Hädavajalik käed-vabad helistamisvõimalusega prioriteetkõne
Prioriteetkõnefunktsioon võimaldab teil võtta häda korral vajalike inimestega ühendust võtta ilma käsi kasutamata. Ühe vajutusega lihtsa mobiiltelefoni KX-TU160 nupule helistab telefon automaatselt eelnevalt registreeritud inimestele. Juhul, kui kõnele vastab automaatvastaja, helistab mobiiltelefon automaatselt nimekirjas järgmisele inimesele – kokku kuni viiele teie valitud kontaktile.

Sobib kokku kuuldeaparaadiga
Lihtsa mobiiltelefoniga KX-TU160 naudite iga kord kristallselgeid vestlusi, kuna telefon on loodud spetsiaalselt kuuldeaparaatidega kasutamiseks.

Mugav helitugevuse muutmise nupp
Lihtsa mobiiltelefoni KX-TU160 helitugevust saab seadme küljel asuva helitugevuse muutmise nupu abil lihtsalt reguleerida. Kõnelus on meeldiv nii madalate kui kõrgete häälte puhul ja te olete võimeline kuulma oluliselt rohkem.

Ere LED-lamp
Lihtsa mobiiltelefoni KX-TU160 peale paigutatud ere LED-valgusti on väga mugav. See on justkui teiega alati kaasas olev taskulamp, mis tagab teile valguse alati kui seda vajate: öösel kodu tulles või pimedas prille otsides.

Ekraan:

Ekraani Diagonaal:2.4 "
Paneel:TFT-LCD
Lahutusvõime:240 x 320

Mälu:

Operatiivmälu32 GB

Kaamera:

Põhikaamera:0.3

Ühenduvus:

Bluetooth:Olemas

Muu:

Värvus:Must
Kaal:0.0692; 0.178 kg
Garantii:24 month(s)
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
10 tk
Tellimine esindusse 2-7 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.