Apple Pencil Pro

Apple
Tootekood: MX2D3ZM/A
Hind
166.70 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates
Apple Pencil Pro lisab veelgi maagilisemaid võimalusi, mis aitavad Sinu ideid ellu viia. Uued täiustatud funktsioonid muudavad joonistamise, märkmete tegemise ja meistriteoste loomise intuitiivsemaks kui kunagi varem.

Intuitiivne tööriistade vahetamine
Apple Pencil Pro tunneb ära kui sa seda pigistad, ning kuvab uue tööriistade paleti, kust saad mugavalt joonte paksust valida, värve vahetada jne.

Barrel roll
Uus güroskoop võimaldab pliiatsit näppude vahel pöörata, et näiteks laia otsaga markerit või mõnda teist tööriista kasutada. Lisaks annab kohandatud haptiline mootor täpset tagasisidet, mida saad ka ise tunda. Kui pigistad või puudutad pliiatsit topelt, tunned toimingut kinnitavat kerget vibreerimist.

Hõljumisfunktsioon
Pencil Pro toetab ka hõljumisfunktsiooni. See funktsioon võimaldab kasutajal näha eelvaadet oma tegevusest ekraanil, ilma et pliiatsit otse ekraanile puudutataks, pakkudes veelgi intuitiivsemat ja kaasahaaravamat kasutuskogemust.

Find My nutirakendus
Kui peaksid pliiatsi oma silmapiirilt kaotama saad selle kergesti leida kasutades Find My nutirakendust. Apple Pencil Pro kinnitub, ühendub ja laeb magnetiliselt Sinu iPadi küljel.

Ühilduvad mudelid:
  • Apple iPad Pro 11'' (2024)
  • Apple iPad Pro 13'' (2024)
  • Apple iPad Air 11'' (2024)
  • Apple iPad Air 13'' (2024)
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
2 tk
Tellimine esindusse 4-8 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.