Manfrotto statiiv MTBFRTA4GTFB Befree GT PRO Alu

Manfrotto
Tootekood: MTBFRTA4GTFB
Hind
187.30 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates
  • Professionaalne alumiiniumist statiiv: sobita see oma lemmikpeaga
  • Ideaalne hübriidkaameratele
  • Jalgade nurga kiire ja täpne reguleerimine
  • Lihtne pööre statiivi jalgade kinnitamiseks
  • Sinu varustus on UNI/PdR 105:2021 vastavusega turvalisem kui kunagi varem

Manfrotto Befree GT PRO alumiiniumist statiivi saab sobitada erinevate peadega, nautides samal ajal professionaalsete reisifotograafidele mõeldud võrratut tuge. See on loodud maksimaalse jõudluse ja mitmekülgsuse tagamiseks ning säilitab kompaktse kuju – ideaalne reisimiseks ja sobib suurepäraselt hübriidkaamera kasutajatele.

Kiireks reguleerimiseks loodud statiiv võimaldab Sul keskenduda võtte kadreerimisele. Ei mingit askeldamist ega raisatud aega – lihtsalt valmisolek. Selle ergonoomiline disain muudab komplekti seadistamise ja kasutamise intuitiivseks ja kiireks isegi kõige nõudlikumate fotograafide jaoks. Kinnituse standardne 3/8-tolline keere võimaldab kinnitada oma lemmikpea, luues stuudiolaadse kogemuse kõikjal, kuhu seiklused Sind viivad.

Tugev disain tagab, et Sinu kaamera püsib paigal igal maastikul, isegi kõige ebatasasemal. Muuda oma seadistust sujuvamaks statiiviga, mis avaneb vaevata ühe liigutusega. Manfrotto välja töötatud keeratav lukustusmehhanism on Sinu parim valik. See on kompaktne, välkkiire ja uskumatult kasutajasõbralik, ilma väljaulatuvate osadeta – see võimaldab statiivil vaevata hoiutaskusse ja sealt välja libiseda.

Statiivi jalgade asendi muutmine on tehtud võimalikult sujuvaks ja ergonoomiliseks ning on teostatav nii parema kui ka vasaku käega. Statiivi jalgu saab asetada kolme erineva nurga alla – ka iga jalga individuaalselt –, et tagada stabiilsus ka maastikul pildistades.

Ainulaadsete tarvikute lisamine võib Sinu võtteid tõeliselt täiustada, muutes sellega kõike. Seepärast on statiiv varustatud Easy Link ühendusega, mis võimaldab lisaks kaamerale ühendada statiivi külge ka erinevaid foto- ning videotarvikuid, näiteks LED-valgusteid, reflektoreid jm.

Befree GT on parim reisistatiivi kollektsioon kõigile professionaalidele, kes soovivad maksimaalset jõudlust isegi reisil olles. Uue, värske ja elegantse disainiga eristab see Sind tõelise professionaalina. See on loodud selleks, et võimaldada fotograafidel väljendada oma unikaalsust ning teha oma hübriidkaameraga kõige julgemaid ja erakordsemaid kaadreid.
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
6 tk
Tellimine esindusse 2-7 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.