Manfrotto statiivikomplekt MKBFRLA4FB-BH Befree Advanced AS Lever Alu

Manfrotto
Tootekood: MKBFRLA4FB-BH
Hind
187.30 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates
  • Reisivalmis professionaalne fotostatiiv, mis sobib ideaalselt hübriidkaamerate jaoks
  • Paigalda mis tahes varustus Arca-ühilduva kinnituse abil
  • Lever lukustussüsteem kiireks ja mugavaks jalgade lukustamiseks
  • Kolme eraldiseisva juhtnupuga kuulpea tagab maksimaalse pildistamisvabaduse
  • Sinu varustus on UNI/PdR 105:2021 vastavusega turvalisem kui kunagi varem

Tavalist kaadrit eristab suurepärasest kaadrist panus, sealhulgas läbimõeldud tööriistade valik. Uus Manfrotto Befree Advanced AS Lever alumiiniumstatiiv on ideaalne lahendus edasijõudnud hobifotograafidele, kes otsivad ideaalset kooslust maksimaalse jõudluse ja stabiilsuse vahel, sealhulgas reisil olles. See sobib eriti hästi hübriidkaameratele.

Statiivipeal on sisseehitatud Arca-tüüpi ühilduv plaadihoidik ja see töötab sujuvalt 200PL-PRO plaadi ja teiste Arca-tüüpi plaatide või lisadega. Sa ei pea enam keeruliste kiirvabastusliidestega askeldama – uus disain tagab kaamera sujuva ja otsese paigaldamise.

Kiireks reguleerimiseks loodud statiiv võimaldab Sul keskenduda võtte kadreerimisele. Ei mingit askeldamist ega raisatud aega – lihtsalt valmisolek. Selle ergonoomiline disain muudab komplekti seadistamise ja kasutamise intuitiivseks ja kiireks isegi kõige nõudlikumate fotograafide jaoks. Ebatasane maastik? Pole probleemi. Tugev disain tagab, et Sinu kaamera püsib paigal, olenemata sellest, kas oled kivisel mäenõlval või liivarannal.

Kui otsid alati parimat ja vajad kerget, ent tugevat professionaalset statiivi, on see kangilukumehhanismiga statiiv Sulle täiuslik. Lihtsalt kasutatav avamis- ja sulgemismehhanism tagab turvalise seadistuse ja täpsed reguleerimised, võimaldades samal ajal peenhäälestamiseks jala pikkusel silma peal hoida.

Statiivi jalgade asendi muutmine on tehtud võimalikult ergonoomiliseks ning on teostatav nii parema kui vasaku käega. Statiivi jalgu saab asetada kolme erineva nurga alla – ka iga jalga individuaalselt – et tagada stabiilsus ka maastikul pildistades.

Ainulaadsete tarvikute lisamine võib Sinu võtteid tõeliselt täiustada, muutes sellega kõike. Seepärast on statiiv varustatud Easy Link ühendusega, mis võimaldab lisaks kaamerale ühendada statiivi külge ka erinevaid foto- ning videotarvikuid, näiteks LED-valgusteid, reflektoreid jm.

Statiiviga kuulub komplekti Manfrotto Advanced 494 alumiiniumist kuulpea – väike, kuid võimas ja mugavalt käsitsetav statiivipea. Kuulpea on varustatud kolme eraldiseisva juhtnupuga: peamine nupp kuulpea lukustamiseks, integreeritud hõõrdetugevuse kontroll, mis tagab ideaalse tasakaalu statiivipea ja kaamera vahel ning panoraaminupp, mis liigutab kaamerat horisontaalselt, võimaldades püüda sirge horisondiga maastikufotosid. Selle harmoonilise kolmikuga avanevad hämmastavad maastikupildid pingutuseta.

Befree Advanced statiivikollektsioon ületab pelgalt spetsifikatsioonid; see on tööriist, mis sütitab Sinu loovuse. Värske ja elegantse disainiga eristab see Sind kui tõelist spetsialisti. See on loodud selleks, et võimaldada fotograafidel väljendada oma unikaalsust ning teha julgemaid ja erakordsemaid kaadreid.
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
4 tk
Tellimine esindusse 2-7 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.